[]

Her şeyin ters gitmesinden bıktım

Bir insanın her işi bu kadar ters gidemez gerçekten bıktım artık. 2 yıl ortalamamı 3.27 yapmak için çalıştım didindim kütüphanelerde sabahladım proje ödevlerini yapmak için gözlerim çıkana kadar bilgisayarın başında oturdum sabah bilgisayarın başına oturup anca gecenin 3 ünde o gün hiçbir şey yemediğimi farkettiğim oldu çalışmaktan. sonra ne oldu? ailevi sebeplerden vize haftasından önceki iki hafta derslere giremedim vizelerimin hepsi 25-45 şuanda. ortalama simulasyonunda hesapladığımda finallerde bütün derslerden 80-90 almam lazım ki ortalamam en iyi 2.7 falan olsun. o da olmayacağına göre bu kadar çalışıp didinmenin hep ruhsal hem fiziksel çökmenin sonucu ortalamam okula hiç gitmeyen, sınavlara çalışmayıp, ödevleri tınlamayan bunun yerine dışarıda gününü gün eden insanların ortalamasıyla aynı olacak.

Yine çalışıyorum yine bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama her şey gerçekten gidebileceği kadar ters gidiyor. geçen hafta bi proje verildi mesela sözde geçen hafta ödevi bitirip bu hafta finallere çalışacaktım. bir insan 1 hafta boyunca bi programı indiremez mi ya? indirmeye çalıştığım programda sql. en son indirdim bugun dersten gelip projeye başladım visual studioda formu hazırladım sql de tabloları oluşturdum her şey hazır tabloyu visuala ekleyemiyorum. neden? visualin güncellenmesi gerek. kütüphaneye gittim güncelledim %99 oldu bilgisayarda yeterli alan yok diye uyarı verdi şimdi visualı komple açamıyorum. Bilgisayarda ne varsa sildim 30 gb yer açtım hala uyarı veriyor. şimdi format atıcam kaç saattir uğraştığım form çöp. sql de oluşturdugum tablolar çöp. sınavlara 1 hafta var hiçbir şeye çalışamadım zamanım da çöp. 6. kattayım atıcam artık kendimi bunu ciddi ciddi düşünüyorum bu basiretsizlikten kurtulmanın tek yolu bu.


 
Haha. Kendimi gördüm bazı cümlelerde. Ben de çok çektim şu bilgisayar programlarından. Geçen dönem bir tasarım projem vardı. ANSYS diye bir yazılım kullanıyoruz mühendislik hesaplamaları için. Günlerce tasarım yaptım ve analiz kısmında öğrenci sürümü kullandığım için "sen öğrencisin, bu kadar iyi analize izin vermiyorum" dedi program. Sonra gittim öğrenci sürümünü sildim, torrentten korsan sürümünü indirdim. Onda oldu bu sefer. :) Geçen hafta da bir tane deney kaçırdım bir sağlık sorunu nedeniyle. O deneyin etkisi 3,5 puandı. Hoca puanlamayı değiştirmiş. Ve o deneyin puanı 7,5 olmuş. :) Bu şekilde 4 puanım daha gitti bugün. Oluyor böyle şeyler ya. Gül geç. Her şeyde bir hayır vardır. Belki de üniversitenin tadını çıkar diye evren mesaj yolluyordur sana. Zaten mezun olunca sürekli çalışacaksın. Bari öğrenciliğin tadını çıkar.


  • dissendium  (04.05.18 23:20:03 ~ 23:20:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.