[]

Rol yapma oyunu ve Popmundo

Merhaba,

1. Popmundo diye bir oyun var, web tabanlı ve grafik olayı yok, yazı üzerinden dönüyor daha çok her şey. Rol yapma oyunu, kısaca herkesin karakteri var ve oradaki dünyada karakterimizi geliştirip her şeyi yapabiliyoruz. Asıl amaç müzik kariyeri gibiyken, suç kariyeri, zombi öldürme vs. bir sürü olayı var. Kısaca bahsettikten sonra, buna benzer ama grafikli bir oyun var mı? GTA gibi ama orada görevler var ve suç üzerine, bu oyunda her şeyi yapabiliyorsunuz müzik kariyeri daha detaylı olmak üzere. Ve yalnızca çok oyunculu, kendi başınıza bir dünyada oynamıyorsunuz. Var mıdır?


2. Popmundo oynamış olan/hala oynayan var mı? Lise zamanında oynuyordum ben severdim ama maalesef karakterim ölmüştü. Şimdi öyle bir girdim canlandırdım tekrar da her şey çok değişmiş, oynamam herhalde ama bakınıyorum. Severdim önceden de her şeyimi kaybetmiş olmam üzücü.

Teşekkürler

 
2. Oynamisligim var, karakterimin adi da dolores di nashville de yaşardım,
Baya sarki filan yazardi dolores, sokaklarda gitar calip para kazanmaya ugrasirdi, bizim koyde süt bulabilgidin bi patika vardi,
Hahahsh neyse,
Şuanda ugrasip oynayabilecegimi sanmam, ama zamaninda fena oyun degildi, adi da popomundo ydu o zamanlar

1. E Sims oyna?
  • a perfect lie  (04.05.18 21:47:03) 
2 popmundo hayatımı kaydırdı benim. Cihan karacadağ. Premium mu almadım turnelere mi çıkmadım. A neler neler vardı ya. Kitap okuyup yetenek kazanırdık. Kıt kanat bi maaş ile geçinirdik. Sevgili yapardık evlenir çocuk falan yapardık. Vay anasını ya. Şu anda uğraşıp oynar mıyım zannetmiyorum ben de ya.

Ulan bir de kitap karşılığı avatar yapan tipler vardı ahahaha ne günlerdi demek istiyorum tekrar
  • kablelvuku  (04.05.18 21:51:53) 
ya sims çok küçükken bi oynamıştım şu anki halleri nasıl çok bilmediğimden bir baktım da o pek öyle aradığım gibi değil ya.


  • senolll  (04.05.18 21:54:05) 
Ahh ne çok severdim, öldükten sonra bile arada açar karakterimin mezarını ziyaret ederdim.
Şu an bulamıyorum kendisini, bir şeyler değişmiş. Çok üzücü.
Yeniden başladım can sıkıntısından oynuyorum ama eski tadı yok.
Şimdi baktım 114 gündür devam ediyormuşum.


Aaa tekrar baktım da buldum mezarımı, 25.07.2008 tarihinde 25 yaşında ölmüşüm ya.
Ben ölünce de kocam çocuklarımızı satmıştı şerefsiz.
Güzel günlerdi, şimdi kesinlikle o hava yok.
  • mutekebbir  (04.05.18 22:22:17 ~ 22:26:28) 
eski hava yok kesinlikle ama bende geçen gün her zaman içimde ukte kalan güzel bir müzik kariyeri yapmak için eski karakterimi dirilttim.


  • gliderpilot  (04.05.18 22:39:58) 
8 senelik bir karakterim açık. arada girip faturaları ödüyorum çıkıyorum. eski havası yok hakkaten.


  • ravenclaw  (04.05.18 23:30:16) 
11 sene önce başlamıştım bir süre ara verdim şimdi karakterim duruyor ama rölantide. Eski keyifli zamanları biteli yıllar oluyor. Ayağa düşen her şey gibi o da bozdu.


  • catch the arrow  (04.05.18 23:56:40) 
2012'den beri hala oynuyorum popmundo, önceki karakterim de 2008-2010 yılları arasında yaşamıştı ama yıldırım çarptı kendisine.
yani ben alışkanlıktan sanırım hala her gün giriyorum ama aşırı da sarmıyo yani yine de kıyıp öldürmem karakterimi fena yetenek falan kastım en kötü birine satarım gibi geliyo. TVD ailesi yaptım çok para döktüm ya işsizliğin Nirvanası

  • matilda  (05.05.18 11:33:08 ~ 11:33:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.