[]

Pamukkale yazıhanesindeki görevli haklı mı?

Her hafta şehir değiştiririm ve biletimi internetten alırım. Yazıhanedeki görevli herkesin internet bileti almasından veryansın etti. Belli bir kotası varmış, dolduramazsa yazıhane kapanırmış. İnternetten aldığımız biletler sayılmıyormuş.

Rezervasyon yapıp şubeden bilet kestirmemizi rica ediyor ama rezervasyon olmazsa bilet kalmıyor, rezervasyon yaptırmaya kalksam bile müşteri hizmetlerine bağlanana kadar saatler geçiyor.

Burası onbinlerce öğrencinin olduğu, sürekli meşgul bir nokta. Kapatacaklarını hiç sanmıyorum.

Buradaki amca da yıllardır burayı işletiyor, samimi bir şekilde tüm arkadaşlarıma anlatmış durumu. 5 saniyede iki tıkla bilet almak varken her hafta uğraşalım mı?

 
haksız, boş yere iş gücü kaybı.


  • acetaminophen  (04.05.18 21:00:12) 
O şubeden servis kalkıyor mu? Öyleyse ve dediğiniz gibi yoğun bir yerse kapanmaz bence. Kota durumunu bilemem ama muhtemelen kestiği bilette yüzde alıyordur haliyle geliri düşüyordur bilet kesemeyince. Kapanacak illa diye değil de gelirine yardımcı olmak isterseniz uğraşılabilir sanki. Ha ne var müşteri hizmetleriyle nasıl uğraşıyorsunuz bilmiyorum ama belki amcayı arayıp ondan isteyebilirsiniz rezervasyonu.


  • senolll  (04.05.18 21:01:05) 
geçsin bu işleri. Teknolojiyi yakalamak, insanların kendisini yenilemesi gerekiyor. Buna ek olarak servis kalkıyorsa zaten kapanmaz yazıhane.


  • westblack  (04.05.18 21:10:00) 
Her yerde işleri daha hizli daha kolay nasil hallederizin pesine düşülür, biz hala eski usul gitmeye çalışıyoruz,
Soyleyin amcaya emekli olsun,
Siz de biletinizi internetten almaya devam edin lutfen,
  • a perfect lie  (04.05.18 21:34:12) 
Amca komisyonundan olmak istemiyor, duygu sömürüsü yapıyor


  • zikardo  (04.05.18 22:03:10) 
amca da otobüs işleterek nalıncıların, seyislerin ekmeğiyle oynamış. her yere atla gitmek varken otobüsle gidiyoruz. çağa ayak uyduramıyorsa bu onun sorunu.


  • Jimmy McNulty  (04.05.18 22:22:11) 
klasik esnaf ağlaklığı, bi kere de işler yolunda çok şükür dediklerini duymazsınız. Kredi kartı ile ödemeyin, banka bizden komisyon alıyor diyen tipleri de mevcuttur


  • neck_and_neck  (05.05.18 00:21:49) 
sene olmuş 2018 dayı iddaa bayi açsın.


  • mikahakkinen  (05.05.18 01:12:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.