[]

müdürüme ne diyeyim?

kelimelere tek tek takılan bir yöneticim var.
benden bir sunum istemişti. kendisine mail attım. o da ardından “üzerinde konuşalım” diye döndü. genelde kendisi müsait olunca çat diye arar yanına çağırır. ben yine aynısıni olacak diye bekledim, beni gördüğünde de konusunu hiç açmadı.
şimdi bana mail atmış ve “1 aydır bekliyorum. müsait olmuyorsun herhalde?” demiş.
ne diyeyim kendisine? ben ne desem yanlış anlıyor ya da ben tersliyorum istemeden sanırım. bir kez de başkasının düşüncesiyle cevap vereyim bakayım.

 
"Müdür Bey, kusura bakmayın, yoğunluk nedeniyle tamamen aklımdan çıkmış. Müsaitseniz, buyurun, konuşalım."

"Bundan sonra daha dikkat edeceğim. Hı hı, evet, haklısınız."
  • dissendium  (04.05.18 19:29:04) 
kusura bakmayın ben sizin takviminiz dolu olur, müsait olunca çağırırsınız birlikte irdeleriz diye düşünmüştüm. yanlış anlamışım, ...'da müsaitseniz bakalım.

böyle bir cevap doğru olur. en azından ben bunu atardım eğer ipleri koparmak niyetinde değilsem.
  • prodeq  (04.05.18 19:29:33) 
böyle yanlış anlamalar olabiliyor. naçizane önerim: "çok pardon efendim, yanlış anladım, siz müsait olduğunuzda çağıracaksınız diye bekliyordum, müsait olduğunuzda hemen gelebilirim" şeklinde bir cevap karşı tarafı da daha fazla irrite etmeden aradaki problemi ortadan kaldırır. gün saatten siz bahsetmeyin, üstünüz olduğu için kendisi belirlesin.


  • puc  (04.05.18 19:35:45 ~ 19:38:06) 
@puc oldu birader bide domalip etegini opsun mudurun???

mudurun takintisi kendi sorunu.bunu psikolojik destek alarak cozebilir.bu sorunla senin hicbir alakan yok.ben olsam siz bana uzerinde konusalim dediginiz icin sizden beni cagirmanizi beklemistim diye donus yaparim.
  • hordes of chaos  (04.05.18 21:28:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.