[]

Doktora gitsem kesin kan mı alırlar? :(

Tam bir haftadır midem ağrıyor, yanıyor ve ağrıdan dolayı bulanıyor. Gündüzleri pek hissetmiyorum ama akşamları pik yapıyor. Kıvranıyorum. Hiçbir şey yiyemiyorum. Sadece öğlen hafif bir şeyler yiyebiliyorum.

Pazartesiaile hekimine gittim. Üşütmüşsün dedi, lansor ve sindirim düzenleyici ilaç yazdı.
Hiçbir gelişme yok.
Hiçbir şey yiyemiyorum.
Akşamları sabaha kadar ağrıdan kıvranıyorum, hatta bazen istifra ediyorum.
Böyle yanmalı bir ağrı.

Yarın devlet hastanesine gitsem hangi bölüme başvurmalıyım?
Kesin kan alırlar mı? Çok korkuyorum iğneden.

Teşekkür ederim...

 
Dahiliye, oradan da gastroentrolojiye yönlendirirler. Kan muhtemelen alırlar.


  • devilred  (03.05.18 21:19:05) 
korkma ya, ben de yıllardır kan vermemek için kaçıyordum. bikaç gün önce kan verdim, hiç hissetmedim bile valla.. boş yere kasmısım :)
mide için önce bi ilaçla tedavi denerler, olmazsa endoskobi isterler. talcid içsen iyi gelmiyor mu?

  • omonia  (03.05.18 21:30:35) 
alırlar +1. siz gidin. durumunuzu anlatin. iğne korkusu da dahil.


  • mewthree  (03.05.18 21:33:30) 
Aids misin neden korkuyorsun. Her kan almada aidse bakıyorlar mi bilmiyorum


  • her gece aç  (03.05.18 21:42:31) 
bişi olmaz. başka tarafa bakın, bittttiiii.


  • gurur  (03.05.18 21:57:24) 
ben kan vermeyi çok seviyorum ya, korkanlar da çok tuhaf geliyo bana.

bence gidin doktora mutlaka. anlattığınız şikayetler hafif değil ve iğne korkusu gibi ufak bi nedendne dolayı ilerde daha büyük bi sıkıntı riskini almayın.
  • nundu  (03.05.18 22:38:48) 
Kamil’e Dedikleri gibi almıyorlar merak etme :) ben sürekli veriyorum pek sevmesem de ama o kadar korkulacak bişey değil.


  • kumulatifvergimatrahi  (04.05.18 08:01:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.