[]

Şehirdışı düğüne gitseniz oynamasız olsa sıkılır mısınız?

Yemek müziği yapalım kısa sürsün bitsin istiyorum. Oynama coşma olmasın dans edilebilir belki. Dans edilmeyen sürede biz gelin damat napacağız henüz bilmiyorum, öneri varsa alabilirim ancak o kadar yol geldik gereksizmiş filan olur mu?

Bir ek yapayım: Nikah başka bir yerde olacak. Bu nikahsız kır düğünü, bir restoranın geniş bahçesinde çimlerde olacak.


 
bu bence biraz daha nikah gibi.

düğünün nerede yapıldığına da bağlı, düğün salonu olursa beklenti oynamak olur bence. her ne kadar düğünlerde hiç oynamayan kesim varsa, oynamak için gidenler de var. bu bence biraz da çiftin nereli olduğuna bağlı, kimi yörelerde çok oyun oynanıyor. ancak oynama yeri daraltılmış bir yerle müzikler de ona göre sakin seçilirse birisi çıkıntı yapmadıkça oynamasız olabilir bence.
  • senolll  (03.05.18 16:42:27) 
genel olarak düğünde sıkılırım zaten ben bırak oynamayı.

siz gelin ve damat olarak ne mi yapacaksınız? işte yemek falan yersiniz, sizi öpenleri öpersiniz. bu.
  • kablelvuku  (03.05.18 16:43:03) 
Takı olacaksa masaları gezebilirsiniz tek tek. Hem vakit geçmiş olur hem de insanlar sıraya girip ayakta beklemeyeceği için mutlu olmuş olurlar.


  • onemoremile  (03.05.18 16:49:45) 
ben hiç sıkılmam da oynamasız düğün mü olur yav, akrabalarınız sıkılır en başta.


  • nice tnetennba  (03.05.18 17:00:26) 
Oynamasız olsun zaten, o kadar yol geliyoruz yorgun argın bir de oynayalım madem demem şahsen. Kır düğünü iyi fikir.


  • fırt  (03.05.18 22:19:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.