[]

Yaşlı amcalara yer vermek

Yaşlı amcalara toplu taşıma araçlarında yer vermeye kalktığınızda onların centilmenlik yapıp diğer kadınlara yer veresi tutuyor mu? Yani size de denk geliyor mu böyle? Bana çok oluyor ya, ne zaman yaşlı başlı bir adama yer vermeye kalksam o adam önce oturacak gibi yapıp beni yanıltıyor sonra 35-40 yaşlarında sapasağlam eli ayağı tutan kadınlara yer veriyor. O kadınlar da pişkinlikle oturuyor. Hep aynı şey oluyor ama. Daha akıllanamadım, bugün yine bi amcaya yer vereyim dedim, hemen genç bi kadın kaptı yine o koltuğu, ben de ben amcaya yer yermiştim ama dedim utanıp kalksın diye. Adam da “Buyurun buyurun oturun lütfen eheh ^^” dedi kadına. Kadın da teşekkür etti bana da güldü oturmaya devam etti asfaf.

Bu arada ben de öyle küçük çocuk falan değilim, 30 yaşında kadınım. Neyse çok gereksiz sinir olduğumun farkındayım, paylaşmak istedim sadece.


 
oluyor. çünkü gavatlar. ama bir süre sonra artık ayrım yapabiliyor olmanız lazım. ben mesela kim gavatlık peşinde kim gerçekten oturmalı bunu ayırabiliyorum. siz de o sürece kadar yer vermeyin.


  • giovanne  (03.05.18 16:05:14) 
çok yalpalamıyorsa,zor durumda değilse, vermeyin derim (her bindiğinde mutlaka yer veren biriyim). doğrusu bu.


  • biravekahve  (03.05.18 16:06:24) 
her seferinde olmuyor ama başıma geldi evet. tecrübesiz bir genç iken sırf yaşlı diye birilerine yer veriyordum keriz gibi. şimdi hakikaten hasta, ayakta durmakta zorlanan biri olmadığı sürece bakmıyorum bile.

son zamanlarda da aklıma şu geliyor hep: twitter.com
  • nrmnm  (03.05.18 16:08:51 ~ 16:10:39) 
Oluyor oluyor. Çünkü yaşlı amcalar çok tehlikeli. Yayla köpeği gibi sessiz, hayattan sıkılmış gibi gözükür ama kendilerini ilgilendiren en ufak seste kafalarını diker etrafı kolaçan ederler.

çoğu genç insandan daha flörtöz oluyorlar. Ayrıca bu işi iyi beceriyorlar. Ben genç kadınlara yer vermiyorum mesela :)
  • eazy  (03.05.18 16:31:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.