[]

Mantık hatası olan dizi/film

Böyle filmlere tahammül edemiyorum. Az önce zap yaparken suskunlar dizisine bakıyordum adam elleri kelepçeli arabada giderken 5 kişiden kurtulup kaçtı :) la casa de papal’ i de yarı da bıraktım. Böyle bi çok dizi/ filmi izlemeyi bırakmışımdır. Mantıksızlık olur anlarımda bu nedir arkadaş. Böyle olunca da devam edemiyorum. Sizde de böyle oluyor mu? Yoksa ben mi çok abartıyorum.




 
oluyor. ha ama mesela marvel dc gibi süper kahraman filmlerini çok sevdiğim için görmezden gelebiliyorum. çok sevmem lazım ancak görmezden gelebilmek için.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.05.18 02:10:24 ~ 02:10:50) 
la mante izlerken kafayı yemiştim. allahtan mini diziydi.


  • nice tnetennba  (03.05.18 02:43:48) 
Kurgu yapitlari (dizi/film/roman/reklam/vb.) sana olaylarin gercekte nasil olacagini gostermekten ziyade, kisilikler ve olaylar hakkinda mesajlar verir. Mesela suskunlar dizisinde soyle bir mesaj olabilir: kahraman oyle cesurki kosullarini gormezden gelip kaderini kontrol ediyor. Eger kurgulardaki alt mesajlari cozmeye calisirsan, en dandirik yapimda bile sosyal, psikolojik, maddi ve manevi derin anlamlar oldugunu fark eder, baska bir gozle izlersin.
Tabi cogu yapim hem verilen mesaj, hem de mesajin verilisi bakimindan ancak belirli bir egitim/hayat tecrubesi olan izleyiciye hitap etmek icin kurgulaniyor. Bu yuzden bazi yapimlardan zevk almaman normal. Uzerine alinip sinir yapma yani.
Izlemediysen The Wire'a bak. Gercekcilik ve derinlik acisindan uzerine dizi tanimam.
  • gezen  (03.05.18 04:08:45 ~ 04:09:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.