[]

videoyu 3 oled tvye yayma hk.

merhabalar, elimizde 3 adet oled tv var.. bilgisayar kullanmadan görüntüyü nasıl resimdeki gibi yayarız.. aliexpresste veya tr sitelerinde falan bununla ilgili bir cihaz satılıyor mu.. konu hakkında bilgi sahibi olanların yardımını rica ederim..




 
görüntü kaynağınız nedir, kabloyla mı kablosuz mu aktarım yapmaya açlışacaksınız, tv'ler smart mıdır değil midir bilmiyoruz, smart ise hangi girişler mevcut, bunların hepsi önemli.


  • gkhncnzdgn  (03.05.18 00:00:49) 
@gkhncnzdgn

hdmi, usb.. görüntü kaynağı pc hariç her şey olabilir yani.. cihazda her türlü giriş var.. lg 55" oled tv'ler.. normalde pc kullanıp bunu yapabilirim, sıkıntı yok.. ama pc kullanamam..

lg 55eg9a7v
lg 55b7v
lg 55eg910v

normalde her tv'ye aynı görüntüyü alabildiğim switch var.. bana bu görüntüyü 3 tv'ye yayacak aparat veya cihaz varsa ondan lazım.. istediğim şey şunun daha basit hali;

www.youtube.com
  • synche  (03.05.18 00:04:14 ~ 00:09:02) 
ne kadar güvenilir olur bilmiyorum ancak size böyle birşey lazım sanırım:
www.amazon.com

  • gkhncnzdgn  (03.05.18 00:22:30) 
şimdi bende bunlara bakıyordum .. bütçe çok kısıtlı.. aliexpress tarzı yerlerde araştırıyorum.. bana 1x3 lazım.. bu işi görecek bi bilgisayarla aynı fiyata geliyor.. işin içinden çıkamadım.. neyse teşekkür ederim.. :)


  • synche  (03.05.18 00:28:20) 
bu iş çok yaygın değil sanırım bizim memlekette, video wall da çok talep olan bir konu değil sonuçta. ben de bir ara araştırdım da en mantıklı çözüm bir bilgisayar kullanmak gibi duruyordu, hala da öyle sanırım.


  • gkhncnzdgn  (03.05.18 02:16:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.