[]

Celal Hoca, İlber Hocanın sözünü çok fazla kesmiyor mu ? Ya da tam tersi

Şimdi bunlar teke tek'de konuşurken, celal şengör ders anlatma derdine çok düşüyor. İlber hoca ise daha bi' sohbet kıvamında ilerliyor, Fatih altaylı'da arada ilber hocaya soru soruyor, ilber hoca konuşurken celal hoca kendi anlatısına devam ediyor.

1-2 değil çok fazla karşılaşmaya başladım, ilber hoca'nın da bu bence yapılan ''saygısızlığa'' reflekssiz kalmasını da büyükçe takdir ediyorum.

Bunlar benim hüsnü kuruntularım mı yoksa başka farkeden de var mı ?

 
ilber hoca da sık sık sözünü kesiyor insanların. rahmetli Halil inalcık hoca ile bir programında resmen konuşturmadı rahmetliyi, bıt bıt araya girip durdu. sanırım tarzı bu.


  • giovanne  (02.05.18 21:52:15) 
asıl ilber çok söz kesiyor, celal güzel güzel anlatırken araya saçma sapan bir şeyle giriyor sonra celal ilber'den fırsatını bulunca kendi kaldığı yerden devam etmeye çalışıyor.


  • gezegen olan pluton  (02.05.18 21:55:20) 
hüsnü kuruntun değil, haklısın.
celal hep heyecanlı bir insan. bana biraz kibirli de gelmiyor değil açıkcası.
bir şeyi de bilmeviyer arkadaş.
ilber sinirlendirilmediği sürece sakin bir insan.
  • güneyli çocuk  (02.05.18 21:56:00) 
ikisi de fazla söz kesiyor ama celal daha yüksek bir tondan girip daha hızlı konuştuğu için bence o daha fazla göze batıyor.


  • tabirimekruh  (02.05.18 21:58:10) 
konu hakkında hangisi daha bilgiliyse o çok söz kesiyor. tarih konulu programlarda ilber ortaylı celal şengör'ün lafını çok kesiyor, celal şengör de ellerini kavuşturup dudaklarını ıslatarak lafının bitmesini bekliyordu. biliim-felsefe konularında da ilber ortaylı sık sık lafının kesilmesine, düzeltilmesine tahammül ediyor.


  • ben demistim zaten  (02.05.18 22:03:51 ~ 22:08:28) 
Cok kesiyor ve tüm tadını kaçırıyor programın. Bir de bağırıyor falan :/


  • oldboy  (02.05.18 23:15:29) 
ikisi birbirini güzel dengeliyor bence, zaten o kadar birbirlerine alışmışlar ki.. yeri geldiğinde lafı geri almasını da biliyorlar veya lafını kestiğinde bastırıp cümlelerini bitirdikleri oluyor. adamlar bu muhabbetlerin tillahı istemedikleri bir şeye müsaade edeceklerini sanmıyorum.
ben hiç rahatsız olmadım şimdiye kadar o kadar da izlerim.

  • eja  (03.05.18 12:35:36 ~ 12:36:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.