[]

age of empires / şehir kurma oyunu

yıllaaar önce oynadığım tadı alabilecek age of empires sürümü hangisi acaba? şimdi baktım da farklı farklı versiyonları var? roması asyası vs.
Klasik olan hangisi acaba? offline oynayabileceğim şekilde indirebileceğim link yada site önerirseniz çok sevinirim. internete erişimim kısıtlı, arayıp bulmaya fırsatım yok maalesef /:

Birde şehir kurma oyunlarından ne önerirsiniz? varsa yine basit sürümlerini indirebileceğim site veya link önerisi rica ederim.

b.sayarı çok kasmayacak şekilde, grafikleri falan da çok önemli değil.. vakit harcayayım yeter..

b.sayar; asus i5 işlemci, 2.6GHz

 
Age of 2: The Conquerors


  • ssiradanbirigibi  (02.05.18 18:13:52) 
Cossacks 3


  • westblack  (02.05.18 18:16:02) 
tropico güzel seri, karayiplerde bir adanın başkanı olarak verilen görevleri yapmaya çalışıyosunuz (isterseniz serbest de takılabilirsiniz tabi), siyasetin de bol bol dahil olduğu güzel de bi mizahı ve müzikleri olan oyun. tropico 4 oynuyorum ben o güzel isterseniz 5'i de oynayabilirsiniz yakında 6'sı da çıkıcak hatta. bir de caesar serisini severdim küçükken ama o yıllardan beri hiç oynamadım belki hayallerimdeki kadar iyi değildir bilemiycem. torrent sitelerinde vardır sanıyorum ben steam indiriminden almıştım pahalı değil çünkü.


  • semaforo de medianoche  (02.05.18 18:20:52) 
Şşşhohhh
Zeus: Master of Olympus bence pek az savaşlı ve bol peyzajlı bi oyun.

  • beetlejuice  (02.05.18 19:11:54) 
Civilization V


  • nothing in my way  (02.05.18 19:58:50) 
banished iyidir ama pek de gözünde büyütme.
köyün bütün ihtiyaçlarıyla uğraşmak biraz can sıkabiliyor. o yönden zorlayıcı bir oyun. ama görselleri pek şey değil yani...
boyutu da düşük.
  • attirmayin makedonun kafasini  (02.05.18 20:51:13) 
Benim de internet erişimi kısıtlı link veremiyorum ama caesar 3 mükemmel olur.


  • nickimin hakkini veremedim  (02.05.18 21:15:02) 
Caesar III, Pharoah, Zeus (bu 3ü bence en iyi city-building)


  • idonthaveatvset  (02.05.18 22:03:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.