[]

Bu kadınların derdi ne?

2 tane evli kadın komşum var.
bana asılıyorlar.

şaka şaka.
yahu bunlar temizlik hastası.
mesela üstümdeki tam bir manyak. kadın tepemde her gün sabahtan akşama temizlik yapıyor. karınca gibi hiç durmuyor.
yandaki kadın yıkama manyağı. sanırım evinde sanayi tipi bir çamaşır makinası var. her hafta kilimleri, yorganları (nevresimleri değil bildiğin yorganları), yastıkları, herşeyi yıkıyor. balkonunu çamaşırsız görmedim şimdiye kadar. nerdeyse terkosu kuruttu tek başına.

yahu bu kadınlar niye bu kadar takıklar temizliğe? işte bunlar hep seks (eksikliği) mi?

 
Cok dogru hepsi seks eksikligi. Is simdi sana dusuyor burada troll arkadasim. Kadinlar bolca temizlik yaparak sana mesaji vermisler.


  • Traveller  (02.05.18 15:17:56) 
Tabii bir kışlık/yazlık temizlik halleri veya genel olarak aşırı hassas insanlar olabilir ama ben bu kadar saplantılı şekilde temizlik yapılmasının mutsuzlukla bağlantısı olduğunu düşünmüşümdür hep. Hayatınızda genel olarak her şey sizin kontrolünüz dışında gelişiyorsa (sizi pek takmayan kişilerle çalışıp yaşıyorsanız, pek sevilmediğinizi hissediyorsanız, ekonomik özgürlüğünüz yoksa, fikriniz sorulmuyorsa genel olarak vs) "kontrol edebildiğim şeyi elden bırakmayayım bari" diye coştukça coşuyor insanlar. Kadın, erkek herkes aynı.


  • sopiro  (02.05.18 15:48:02) 
hayır işleri yok. tüm gün evde oturunca, sosyalleşemeyince temizlik takıntısı geliştiriyorlar.


  • pinkpeony  (02.05.18 15:50:16) 
@sopiro kontrol altina alma teorisi +1

hayatta her sey kontrol disi gittigi zaman ve baska bir kacis olmayinca ev ortaminda kendini obsesif olarak temizlik islerine verme olayi sık goruluyor, kadinlara has da degil sadece memlekette ev erkeginden cok ev kadini oldugu icin. erkekler de ayni problemi baska sekillerde disa vuruyorlar. bir seyin kontrolunun elinde olmasi anksiyeteyi azaltiyor gecici olarak.

seni cok geren bir odevin projen vs oldugunda ve bir turlu baslayamadiginda "dur su odayi evi toplayayim once iyi bir, bilgisayar masaustumu de adam edeyim oyle baslayayim" deyip saatler kaybettigin oldu mu hic? onun her gun yasanani gibi dusun. ama proje yok... ve gecen hafta evi topladin, temizledin, bilgisayari formatladin, butun dosyalari kategorileden iki farkli diske yedegini aldin, masaustu kusursuz, evde tozlu yuzey yok ve bugun yapacak hic bir sey kalmadi. ne yaparsin? sira yorganlara gelir degil mi?
  • robokot  (02.05.18 15:52:14 ~ 15:56:16) 
genellemeyse genelleme, 3 şeye inanıyorum:

1 temizlik takıntısı olan kadının
2 trafikte agresif takılan erkeğin
3 altında çalışanı ezen yöneticinin, cinsel hayatı kötüdür.
  • titiraprap  (02.05.18 16:03:31 ~ 16:40:17) 
Bir de birbirlerine bakıyor bunlar o en fenası. Ayşe'nin, fatma'nın evine gidiyor temiz gelip o da başlıyor temizliğe.
So da bu artarak gidiyor gizliden ya da alenen birbirlerinin evini kontrol etmeler, hangimiz daha temiz onun kıyaslaması, sürekli punduna getirip kapı kenarlarını, sehpanın altını, koltukların arkasını kontrol etmeler. Sonra da kendi böyle diye başkasını da böyle zannetmeler ve sonsuz bir döngü.
Temizliği ben daha iyi bilirim halleri.
  • kirmizipilotkalem  (02.05.18 16:16:45) 
evde kalmaktan kafayı yemiş, hayata dair zerre amaç ve fikri olmayan insanlar.
bizim çevremizde de var öyle.

  • seyduna6687  (02.05.18 16:20:55) 
Hayatlarında yolunda gitmeyen şeyleri unutmak için kendilerini bi güzel yoruyorlar. Hırslarını böyle alıyorlar. Ya da gerçekten takıntılılar.


  • i m cool with that  (02.05.18 16:42:50) 
üst kat kadın komşum da böyle, her sabahın yedisinde elektrik süpürgesini çalıştırır, alarmı kapatıyorum artık elektrik süpürgesiyle uyanıyorum, günde bilmem kaç kez de halı silkeler filan, temizlik konusunda obsesyonları olduğunu düşünüyorum.


  • blue rebel motorcycle club  (02.05.18 22:25:55) 
karşı apartmandaki komşu sokağı süpürüyor. sokaktaki beton mantarların altını bile süpürüyor. cocuklarına da yaptırıyor. doktora gitmiş, mutluysan yap temizlik demiş adam xd. seks hayatlarını bilemiycim.


  • hasmetizm 2046  (02.05.18 22:44:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.