[]

Yurtdışından Gelen Kaydettirilmeyen Telefon

Merhaba

Yurtdışından aldığım telefonu kaydettirmedim ve 120 günlük bir kaydettirme mühleti var, bu süre içinde kullanabileceğimi biliyorum ve kullanıyorum da. Soruma gelirsek ben yakında tekrar yurtdışına çıkacağım ve 6-7 içerisinde geri geleceğim. Geldiğim vakit bu telefon ülke sınırları içerisinde tamamiyle kullanım dışı mı olacak yoksa tekrar 120 günlük bir geçici kullanım süresi tanınacak mı ?

Teşekkürler

 
tamamiyle kullanım dışı


  • atom karincanin torunu  (02.05.18 00:50:20) 
Şu an ödemek istemiyorsanız ve döndüğünüzde bir şekilde kullanım dışı olmamışsa 4 ayı geçirmemeye bakın. Ben nasıl becerdiysem geçirdim ve bir daha gidip gelene kadar uçak modunda gezdim jdjdjd


  • taktikmaktikyokbambambam  (02.05.18 01:00:02) 
Bende de benzer durum oldu, telefonu aldım geldim mesaj geldi. 1 ay kadar kaldıktan sonra geri döndüm, sonra 6-7 ay sonda döndüğümde kapanmamıştı. Telefonun kapalı olduğu günleri saymıyor sanırım. Açık tuttuğun gün kadar düşüyor 120 gunden.


  • mirafiori  (02.05.18 02:21:29) 
Teşekkürler

Bu duyuruyu geri döndüğümde güncelleyeceğim. Takipte kalın !
  • burka  (02.05.18 12:15:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.