[]

Fatih dizisi bitmiş.

Dota oynarken çok sıkılınca televizyonu açmıştım, fatih final yazıyordu. Bu yeni başlamıştı daha çakıldı mı reytinglerde ? yoksa kanal el değiştirince kaldırdılar mı yapımları ?

Sanırım bu çakılan 2. osmanlı dizisi -kanuniden sonra.

Bir de Kenan İmirzalioğlunun da arka arkaya çakılan 2. projesi oldu. Ben oyunculuğunu çok beğeniyorum, ekrana çekebilecek oyunculardan sanırım senaristlerden mi kaynaklandı bu iş, çünkü senarist behzat ç. 'nin senaristi, pek böyle bir yapımın altından kalkabilecek birisi gibi gelmiyordu bana ama gündemi de takip edemiyorum malum, neden kaldırdılar bu diziyi. Reytinglerden mi yoksa kanal satılınca tüm dizilere final yaptıracak yazıları çıkıyordu sağda solda ondan dolayı mı ?

 
Çok yüksek maliyeti vardi, muhtemelen reyting karşılamadı.

Bu arada kenan imirzalioğlu'nun oyunculuğu bi kütükten hallice. Ezeli izleyeyim demiştim 2-3 yil önce. O oyunculuk yüzünden 13. Bölüme kadar dayanabilmiştim anca. Bu kadar kötü bir oyuncunun bu kadar para kazanmasina da çok uyuzum.
  • nundu  (01.05.18 23:48:47) 
Tarih dizileri baydı


  • atcapar  (01.05.18 23:59:49) 
Ertuğrul propaganda dizisi olduğu için sıkıntı çekmeden gidiyor ama kar etmek için tarih dizisi çekeceksen harem entrikası olması lazım. Onu da muhteşem yüzyıl o kadar iyi yaptı ki çıta çok yukarıda.


  • cleric  (02.05.18 09:57:23) 
Diziyi izlemesi gereken güruh boykot etti diye biliyorum, sosyal medyada senaristin "zulüm 1453'te başladı" yazısıyla olan fotoğrafları yayıldı. Dönem kadınlarını degajeli/göğüs dekolteli gösteriyorlar, namaz kılan kadın oyuncuların saçları gözüküyor vs diye propoganda yapıldı.


  • John Bloor  (02.05.18 12:52:47) 
biraz izledim. ilk bölümü güzeldi, aksiyon vardı. sonrasında sarayda oturup muhabbet ettiler paso. sarmadı doğal olarak.


  • Neill  (02.05.18 13:04:13) 
bence tarihi dizileri birakip, fantastik dizilere el atmaliyiz. cunku tarihi diziler baydi. mafya/siddet dizilerine de son versinler cunku millet ozeniyor.

mesela dede korkut'tan cok guzel bir "tek gozlu dev" gibi bir sey vardi, tam hatirlamiyorum. onun filmini/dizisini yapsinlar. bu gibi fantastik hikayeler bitse de baska bir yazarin fantastik romanini dizi yapin olsun bu is.

edit: mesaj atan arkadasa tesekkur ediyorum. tek gozlu dev'in ismi tepegoz imis.

steven spielberg'in tepegoz'den haberi yok mu? eminim cok iyi film cikarir bundan. bizdekiler gulyabani'den oteye gecemediler.
  • tomcruise  (02.05.18 13:23:07 ~ 13:41:47) 
kanuni-hürrem-fatih, ben "ehhh, yeter be!" dedim şahsen. hepsi birbirinin kopyası yahu. müzikler falan. bana mı öyle geldi bilmiyorum. mesela ortaya karışık başrol oyuncuları olmadan sahneleri koysalar "şu şu dizinin, bu bu dizinin" diye ayıramazmışım gibi geliyor.


  • cemiyetin ünlü siması  (02.05.18 14:30:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.