[]

ağlatan gülmüyor mu sizce?

ağlatanın da ağladığı ibretlik örnekler var mı etrafınızda. bizim bir tanıdık oğlum olmuyor diye hanımın üzerine evlenmiş, oğlan şimdi burnundan fitil fitil getiriyor. ama öyle böyle değil babasını öldürmeye bile kalktı. birde karısını 5 sene önce çirkin diye boşayan adam hala bekar kimseyi bulamadı. böyle örnekleriniz var mı okumak isterim.




 
valla ben hep ağlatanların bi güzel hayat yaşadıkları örnekler biriktirdim


  • neo  (01.05.18 20:58:13) 
@neo, bence aceleci olmamalısın. henüz şimdilik gülüyor da olabilirler.


  • for day to break  (01.05.18 21:00:02) 
Genellikle ağlatan ağlıyor.
Bir kişi birinin ekmeği ile oynadı tamamen sudan sebeplerle. Yıllarca hayalini kurduğu işi yapması onun iki dudağının arasındaydı, önce ümit verdi sonra def etti. 2 yıl sonra her şeyden üstün gördüğü bütün makamını kaybetti şuanda psikolojik tedavi görüyor.
Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmıyor demek büyük laf ama genel olarak bu bu şekilde işliyor.
  • retiredcolonel  (01.05.18 21:04:03) 
yoo. gulmesinin ya da aglamasinin bize yaptiklariyla alakasi oldugunu dusunmuyorum. gulebilir de aglayabilir de. bunu insanin kendisine baglamasi falan tumuyle bullshit, kendini kandirmaca.


  • der meister  (01.05.18 21:04:49) 
yok öyle birşey. hatta tersi.
mesela hepimizin hayatını kabusa ceviren bir pez. var.
sefa sürmeye devam ediyor.
  • titiraprap  (01.05.18 21:08:38 ~ 21:09:32) 
oğlu olmuyo diye karsını boşayacak adam tabi ki bok gibi bir baba olduğundan bok gibi bir çocuk yetiştirecek. burdan ilahi adalet devşirmeye çalışmak çok saçma. ağlatan güler, ağlar belli olmaz böyle şeyler.


  • ghilleinthemist  (01.05.18 21:13:25) 
yoö, bomboş avuntu bunlar. kötünün keyfi yerinde.


  • Jimmy McNulty  (01.05.18 21:18:16) 
@ghilleinthemist, adamın güzel vefalı çocukları da var ayrıca karısını boşayıp başkasını bulamayana ne demeli? ayrıca şu da çok güzelmiş: eksisozluk.com


  • for day to break  (01.05.18 21:39:26 ~ 21:43:21) 
bence siyasetçilerin birçoğu ettiğini fazla fazla buluyor. hepsi itibarı 5 paralık biçimde can veriyor. malum pez. arkadaş içinde öyle bir son umut edenlerin sayısı az değil. bakıp göreceğiz artık.


  • for day to break  (01.05.18 21:45:33) 
ilahi adalet, karma gibi şeylerden medet ummayı bırakırsak her şey değil ama birkaç şey kolaylaşıyor.


  • nice tnetennba  (01.05.18 21:58:50) 
inanıyorum. var öyle bir şey. örnekleri de var.

ama tam tersi örnekleri de var!

bir, o hırsız şerefsiz; iki, o vefasız... ikisinin de yaşattıklarını yaşamalarını diliyorum. ikincisine karşı hala sevgim ve merhametim var, sadece anlamasını istiyorum. anlasın ve vicdanı rahat vermesin ona. birincisinin ise, Allah belasını versin.
  • runagain  (02.05.18 05:46:43) 
onun gulduguyle benimki bir degil, karistirdiginiz bu. onun mutluluguyla benimki bir degil, onun mutsuzluguyla benimki bir degil.


  • e haliyle  (02.05.18 06:04:00) 
Bana sisko diyen cocuk simdi kel. :)
Ciddi ornek olarakta bizim bir hoca arastirma merkezinin muduruydu. Yuksek lisans, phd ogrencilerini kullanip atti. Cok olay oldu burda uzun uzun anlatamayacagim. Rektor degisince bunu kovdu. Simdi adini anan bile yok.

  • wishmaythşngs  (02.05.18 07:28:33) 
Etrafimda aglayan pek olmadigi tespit sansim olmadi ama tabiatta oyle bir adalet mekanizmasi falan yok. Bunlar sadece tesaduf. Adamin aglamasini aglatmis olmasina bagliyor insanlar teselli icin. Tamamen random bunlar.


  • stavro  (02.05.18 10:05:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.