[]

Son Zamanlarda Batılı Turist Sayısında Artış mı Var?

Selamlar.

Geçtiğimiz 2 sene neredeyse hiç batılı tusit kalmamıştı, varsa yoksa Arap görüyordum. Ama bu sene sağda solda Alman, Amerikalı, İngiliz falan görmeye başladım. Hatta bugün Florya'da Portekizce konuşan bi grup bile gördüm. Sizin de dikkatinizi çekiyor mu, geçtiğimiz 2 seneye göre biraz daha fazla mı geliyor Batılı turistler?


 
bariz artış var. rusya ile olan kriz sonrasında neredeyse sıfırlanmıştı. ama yine de 2014 öncesi çok daha iyiydi. o zamanlar istikkal caddesi falan full avrupalı turist idi sanki. sonrasında her taraf arap doldu.


  • Neill  (01.05.18 19:21:35) 
Ben de aynı şekilde nisan ayında istanbulda baya artış gördüm. Paskalya zamanları özelliklr. Herhalde patlamaların olmaması vr euronun gittikçe yükselmesi etkili oldu.


  • red g  (01.05.18 19:22:09) 
beylerbeyi sarayı ve sultanahmet civarında doğu avrupalı turistler görüyorum ayrıca marmariste ingiliz hareketliliği olduğu aktarılıyor. iskandinavlar ise yok gibi.


  • heidi'nin dedesi  (01.05.18 19:27:48) 
O ara Avrupa'da 17 ülke Türkiye'yi sigorta kapsamından çıkarmıştı. Şu an durum değişti mi bilmiyorum. Ama dediginiz gibi bir durum var evet.


  • beetlejuice  (01.05.18 21:59:15) 
daha bugün eminönündeyken aynı şeyi düşündüm. evet bir artış olduğu gerçek. umarım daha da artar.


  • electrobuzz  (01.05.18 22:02:04) 
bu sene turist sayısı rekor seviyesinde

www.ntv.com.tr
  • gezegen olan pluton  (01.05.18 22:59:07 ~ 22:59:38) 
euro 5 dolar 4 tl olunca turkiye adamlara baya ucuz geliyor.

1000 euro ile gelse bile ucak otel dahil krallar gibi yiyip icip gezerler.
  • technicalte  (02.05.18 04:04:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.