[]

god of war

daha önce hiç oynamadım. direkt son oyunu oynasam olur mu? yoksa eski oyunları mı oynamak gerekir.

ps4 store'da sadece god of war 3 vardı bu sonuncu dışında, diğer oyunları bulmak mümkün değil mi?


 
oynamak istemezsen, hikayenin anlatımları mevcut:
www.youtube.com
www.youtube.com
  • late viper  (01.05.18 15:17:16) 
oynasan daha iyi olabilir ama çok zamanın yoksa internetten kısa bir oyunun hikayesini okuyup güzelce oynanır bence.


  • Neill  (01.05.18 15:17:17) 
ilk üç oyun pata küte aksiyon gibi gözükse bile arkada güzel bir intikam hikayesi dönüyor. Mesela 3. oyun, 2. oyunun tam olarak bittiği yerden başlıyor. Bence oynanması gerekir. Ps3 için varlar diye biliyorum. Ps3 varsa bulunur.

ps3 yoksa, varsa bile uğraşamam deniyorsa youtube'da hikaye özetleri var. onlara baktıktan sonra 3. oyunu oynayabilirsin ya da oynayamayıp direk son oyunu oynarsın.

*ben son oyunu henüz oynamadım. Psn türkiye'nin 1 gün içinde 90 lira zam yapmasını kendime yedirip alamadım. indirim bekliyorum.
  • eazy  (01.05.18 15:20:57 ~ 15:24:48) 
diğer oyuncular yunan mitolojisi üzerine bu ise iskandinav mitolojisi. her açıdan çok değişiklik var oyunda kamera, oynanış, hikaye ilerleyişi vs neredeyse sadece kratos sabit kalmış gerisi onun etrafında kurulmuş diyebiliriz. çok güzel oyun lan ayrıca valla. çok bi şey kaybetmezsin diğer oyunları oynamadığın için. bu ne lan şimdi neden böyle bi şey var falan demezsin.


  • Jimmy McNulty  (01.05.18 15:27:24 ~ 15:28:23) 
Son God of War gerek dinamikleri gerekse içeriği itibariyle diğer serilerden ayrılıyor o yüzden direkt oynayabilirsin.


  • halitkin  (01.05.18 16:09:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.