[]

Kedi aşağı uçmasın diye pencere teli (ya da benzer bir şey)

Malum havalar ısındı, korkudan pencere açamıyoruz geberiyoruz sıcaktan.

Pimapene kedimizin düşmesini engelleyecek tel vs gibi bir şeyi kime yaptırabilirim? Tek isteğim ultra dayanıklı olması. 2 pencere için ortalama ne kadar bütçe ayırmalıyım bir de


 
Kedi güvenlik ağı vs. diye bakın. eskiden pahalıydı, şimdilerde ucuz. 20-30 tl hallolur gibi eğer kendiniz yapacaksanız. kalite arttıkça fiyat artıyor tabi.

sağlam sinek ağı bile tutar kedi parçalamaya çalışmadıkça.
  • passion rules the game  (01.05.18 11:22:01) 
Ya iste disarda surekli marti uctugu icin heyecanlanip parcalamaya calismasi cok olasi. O yuzden ultra saglam olsun istiyorum.


  • elon  (01.05.18 11:47:36) 
www.zooplus.com.tr

şu tip bir şey iş görür o zaman. dışı ip, içi metal gibi. biz kendimiz taktık balkona ama aşırı güzel olmadı, gerçi kim takar bilmiyorum. iş görüyor, sağlam.
  • passion rules the game  (01.05.18 12:02:29) 
biz pencerelere galvanizli telden sineklik taktirdik. 1 yildir problemsiz, sinek vs'de girmiyor eve. kedi sinekligi diye geciyor. sinekligin acma kilidi miknatisli degil kedi yuklesede acamiyor. fiyatini hatirlamiyorum.


  • 1917  (01.05.18 12:16:01) 
nalbur olur, pimapenci olur, pencere teli (sineklik) yaptıracaksınız. bauhaus gibi yerlerde de pencere teli satılıyor ama kendiniz nasıl yaparsınız onu bilemiyorum, bazı pencere tellerinde yapışkan vs tarzı şeyler oluyordu sanırım belki o şekilde yapıştırabilirsiniz. bizimkini pimapen ustamız yapmıştı, pencereye tele ait bir çerçeve geçirdi, yani tel + çerçeve. bildiğin sineklik, öyle de aratabilirsiniz. ama teli iyi bir sineklik seçin, bizim kedi olmasa da cama gelen kediler patileyip yırttılar çoktan. neyse ki giriş katta oturuyoruz ve bizimki de kaçmaktan vazgeçti :)


  • pasp  (01.05.18 12:16:57) 
Yapışkanlı olan telleri kedi 2 günde halleder, aşırı dandikler. Pencere teli yapan bir ustaya dayanıklı çelik tel yaptırmak gerekiyor. Ucuz birşey de değildi.


  • hipopotamus  (01.05.18 15:33:55) 
  • inawen  (01.05.18 16:02:15) 
Pileli sineklik yaptırın. Bizimki komple öyle.
encrypted-tbn1.gstatic.com

  • Lim5  (01.05.18 17:30:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.