[]

Evlendikten sonra mesajlaşmak isteyen kız

Demin gelen mesaja bakar mısınız ya... Kız Ankara da ben istanbul da. 2 yıl görüşmüştük bunla. Ben oraya gittim o buraya geldi.. Geçen sonbahar ayrılmıştık böyle olmuyo diye.

Kılın mesaj atıp özledim ne yapıyom diyordu. 2 hafta önce evlenmiş ve şimdi de mesaj atmış

Senle sadece mesajlaşsak olmuyo mu, illa kanlı bıçaklı mı olmak gerekiyor ayrılınca.. Seninle özel emojilerimize bile bakınca üzülüyorum falan yazmış.

Ya sen artık evlisin ve daha yeninevli... Böyle midesiz kızlarla karşılaştınız mı, neyin kafası bu. Ha birde kışın mesaj attıktan 1-2 ay sonra koca bulup evlenmekte iyimiş :D

 
Kadın erkek ilişkilerinde yakın akraba ve çok aşırı yakın dost denilecek kişiler dışında daima cinsellik söz konusudur doğrudan ya da dolaylı. Eğer çok yakın dostsanız belki bi nebze normal sayılabilir ama değilseniz mesajlaşmalar buluşmalara kadar gidebilir, ki evli birisinden uzak durmak en mantıklısı ve doğrusu bence de.


  • siyah giyen adam  (01.05.18 02:04:47) 
aman diyeyim hocam, aman hiç bulaşma


  • srcns  (01.05.18 02:05:20) 
Oyle bir kizla gorustuysen sorun sende. Herkes kendisi gibi birini bulur.


  • Traveller  (01.05.18 02:15:05) 
egon oksanmis sen de biraz buyu bence.

bir de dikkatli ol:

www.haberturk.com
  • robokot  (01.05.18 03:49:17) 
Şimdi bir şey derdim de hadi neyse, linç yemeye gerek yok. Ama yok ya, diyeceğim. Kızlar artık böyle. Tamam hepsi değil ama çok var bunlardan. Erkekler sütten çıkma ak kaşık mı peki? Alakası yok, onlar daha da berbat. Ama amsalak erkelere müstahak böyle kızlar. Baksana kız hemen kapılmış, tutanın elinde kalmış. Erkekler bayılır bu tip kızlara.


  • i m cool with that  (01.05.18 11:08:40 ~ 11:09:06) 
Kocasını sevgilisine ya da sevgilisini kocasına öldürtüp ikisinden de kurtulup kalan hayatını (özellikle az da olsa kocasının malı varsa) istediği gibi yaşamak için sinsi planlar yapan ve bu planları gerçeğe dönüştüren çok kadın var.

İmza bir Müge Anlı izleyicisi :)

Sana uygun olan senaryo şu olabilir; az çok malı olan bir adamla evlendi ama bir an önce kurtulmak istiyor. Biriyle bu tür muhabbetlere girip adamı ya hapse ya mezara göndermek istiyor olabilir.

Abartıyorum sanmayın binlerce benzeri olay var ülkemizde.
  • John Bloor  (01.05.18 11:19:55) 
İki seçenek var, en iyisi hiç cevap vermemek ve numarasını engellemek, ikincisi de "Bana bir daha mesaj atma ve ulaşmaya çalışma lütfen. Teşekkürler" deyip numarasını engellemek.

Sorgulamayın, "bunu doğru bulmuyorum"vs demeyin, "bana ne söyleyebilirsin merak ediyorum" vs gibi pasif agresif ama çanak tutan karşılıklar vermeyin. No means no. "Bu durumda ne yapmalı" diye sormak da gereksiz bence, ne yapmak gerektiği belli. Bunu sanki tartışmaya açık bir şeymiş gibi ortaya getirmek de olmasına imkan tanımaktır. Ha bu tarz şeyler ters gelmiyordur size veya macera arıyorsunuzdur, o zaman konuşulur.

Ha gerçi şimdi dikkat ettim de, soru da sormamışsınız aslında. Niye yazdıysam bir sürü şey...
  • sopiro  (01.05.18 11:58:15) 
Engelle gitsin, buraya sorman bile gereksiz.


  • chitosan  (01.05.18 12:32:39) 
Hehe eğleniyim 1-2 mesaj atayım diyip bir gün sen karımla ilişki mi kurdun diyen bir adam tarafından öldürülme durumun olabilir.

O zamanda o kadar eğlenceli gelir mi bilmem.
  • KaraSakall  (01.05.18 19:13:01) 
bence de sıkıntı büyük. kocasıyla kavga ettikçe size yazacak , siz pek yüz vermeyin derim


  • vhs kaseti  (02.05.18 15:18:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.