[]

Bu araç neden ucuz?

Sıfırı audi bayiinde 170bin bunlar yine sıfırını 132000’e satıyorlar. 160bine bile satabilecekken neden böyle bir şey yapıyorlar sizce?


2018 '0' KM AUDI A3 SPORTBACK 1.0 TFSI DYNAMIC KEYLESSGO
İlan No: 550271640


www.sahibinden.com

 
Daha geçen fiyat aldım birebir aynı araç için, 130 küsürdü. Sıfırı 170 bin olduğu bilgisi yanlış.


  • roket adam  (01.05.18 02:03:40) 
@roket adam
Audi’nin sitesinde bakıyorum. 35.000 euro-171000 tl yazıyor. Siz bayiden birebir mi fiyat aldınız hocam?

  • kompisko  (01.05.18 02:18:59) 
Evet direkt bayiden fiyat aldım (tam emin değilim ama Avek'ti sanırım), hatta test sürüşü yaptım sedanıyla. 2 hafta falan oluyor aşağı yukarı. Sitedeki fiyatlardan epey iskonto yapıyorlar. Şu anda alabileceğin en ucuz Audi bu, beyazı da olur dersen 125.000'e vardı diye hatırlıyorum. Fiyatına göre çok iyi araba bu arada tavsiye ederim.


  • roket adam  (01.05.18 02:21:55) 
Selam madafaka, o bilgi de yanlış maalesef. LED farlar prestij paket mi ne öyle opsiyonel bir şeyle geliyor ve ciddi fiyat farkı var. Dynamic paket ise ön Xenon arka halojen ile hala baz model olarak devam ediyor.

Fiyattaki düşüşün sebebi de 2019'da ciddi bi kasa değişikliği geliyor olması
  • roket adam  (01.05.18 02:27:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.