[]

beyoglu/besiktas bar

hola. mudavimi sayilabilecegim yerler var ama yeni yerler kesfetmek istiyorum. kriterlerim:

1- gec kapansin (kharon gibi,papillon gibi 4 am'e kadar oturabileyim)

2- mutfagi olsun (papi gec kapansa da mutfak yok mesela ya da kanguru'daki gibi boktan sosis ihtiva etmesin bira tabagi)

3- fici birasi guzel/soguk olsun. olmuyorsa da 5o'lik tuborgold sisesi olsun.

4- mekanin her yerinde internet/telefon iyi ceksin. hem mobil, hem wireless ihtiyacim oluyor (home office gibi kullanacagim mekani) priz sikintisi yasamayayim.

5- tek erkek olarak yadirganmayayim.

6- (opsiyonel) calisanlari insan olsun.

var mi bildiginiz boyle bir yer? bir yaklasik sonuca da tav olabilirim. bugun acilisi yapmak gayem. cheers!

 
Beşiktaş'taki Joker 19 olabilir. Ama herhalde 2-3 gibi kapanıyor.


  • sopiro  (30.04.18 22:38:16) 
2 imis kapanis, en azindan 3 olmaliydi :/


  • ateistanbul  (30.04.18 22:39:54) 
1 kusurde son servis vs. diye geliyorlar nitekim kapanisa yaklasinca. chops'u da seviyorum ama erken kapanistan yatti o da. besiktas rocknrolla da cok sesli, o da oradan yatti aklima gelmisken. bangir bangir ses de istemiyorum.


  • ateistanbul  (30.04.18 22:41:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.