[]

Gece klubünde giriş cümlesi

Gece klubünde kadınlara karşı en ideal ya da sizin tercih ettiğiniz giriş cümlesi nedir? Uzun süre bakışsam o elektriği alsam bile gidemiyorum yanlarına ya gidip selam naber mi deniliyor ne deniliyor bu durumlarda? Medeni cesaretsizliğimden değil de kafamda giriş cümlesi bulamadığım için ve muhabbet konusu bulamazsam korkusundan gidemiyorum yanlarına. Önerileri alıyım.




 
uzun sure bakistiysan ne dediginin degil nasil dediginin onemi daha cok. o mekan hakkinda konusabilirsin, ickiler veya muzik hakkinda konusabilirsin. cok onceden bunlari dusup kendinde baski yaratmana gerek yok.


  • baldur2  (30.04.18 15:57:07) 
Hahaha aklıma üniversitede okurken şeyhg'imin söylediği şu cümle geldi: ''Eğer sıradanın üzerinde yakışıklılığın ya da paran yoksa illa çalışkan olceksin hacı''

iyi oldu iyi, kadınlar kendilerine rağbet olan ortamlarda sıradanlıktan hazetmezler. Yani şeyhg'imin dediği vasıflarınız yoksa ya büyük şansa ihtiyacınız vardır ya da orijinal bir ''durum girişi''ne.

Filmlerin/dizilerin intro'ları gibi düşün, bi' patlama oluşturman lazım ve bunu da duruma göre yapman lazım. Yani orada olan bir aksiyona kinayeli-komik bir yakıştırma olabilir.

Giriş cümlenden çok anı yakalayabilmen önemli. lanet olası ''timing''
  • mete kudur  (30.04.18 16:02:19 ~ 16:03:36) 
Aramızdaki tacizciler ortaya çıkmış hemen, ne hoş. No means no, insanı hasta etmeyin.


  • inawen  (30.04.18 17:18:33) 
Hatun hoşlandıysa ne dediğinin önemi yok.


  • [GODDARD]  (30.04.18 17:52:05) 
pek belli olmayan bir ayrıntıya dikkat ettiğini belirt. ne bileyim tişörtünün üstündeki yazı, bir kolyesi saati vb. varsa ve o markaya dair bir şeyler biliyorsan. hatta belirt yanlış oldu onu kullanarak başka bir yerlere bağlı konuşmayı ve onu da cevap vermeyi arzulattıracak bir şey olsun. ergen inatlaşması gibi olmasın tabi.

bu kadar karışık yani ^^

seni beğenmediyse hiçbir önemi yok zaten.
  • dafaisss  (30.04.18 18:19:02) 
gece klubündeyse are you sex?, are you cola? ile giriyorum ben.

gece klubünde pek duyulmaz da ne içiyorsanız seviyorsanız onun konusuyla girebilirsiniz. şu kokteyl güzel sever misiniz gibi, sonra da ısmarlarsınız.
  • senolll  (30.04.18 18:23:44) 
high five


  • superb  (30.04.18 21:02:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.