[]

ekşisözlük değil futbolsözlük?

son dönemlerde gördüğüm başlıkların en azından %50'si futbol ve türevleriyle alakalı olmaya başladı. diğer yarısının da büyük bir kısmı anket doldurmaca.

bu durumun rastgele alınan çaylaklarla alakalı olduğunu mu düşünüyorsunuz?


 
Bu durumun spor kanalını takip etmenizle alakalı olduğunu düşünüyorum.


  • catch the arrow  (30.04.18 14:33:31) 
Ben her fener puan kaybettiğinde maç başlığına girip sadece hahahahahahahahaha yazıyodum attılar beni bi senenin sonunda :d


  • brad pitt  (30.04.18 14:52:14) 
@catch the arrow +1

futbol başlıkları sorun değil. sorun başlıklara yazan kişiler ve alınan çaylaklar çok saçma sapan kafalarda. zaten herhangi bir kalite beklentisi yok. benim arkadaşım zamanında gayet 10 kaliteli entry girip sırasını beklemeye başlamıştı. o hesap hala yazar değil. aynı arkadaşım geçen sene çoğu boş, bol küfürlü ve bakınızdan ibaret 10 entryli bir hesap daha açtı. o hesap şu an yazar, efendi uslu olanı hala sıra bekliyor. futbol başlıklarına bakıyorum, karşısındaki rakip takım taraftarı diye o*** ç*** demekte beis görmeyenler var.

sözlüğün mevcut hali, nicelik > nitelik şeklinde ve işletmeci kafası ile baktığında da bunda sorun yok. neticede adam gelecek click sayısına bakıyor, sitesinin kayda değer olup olmamasına değil.


ekleme: bak brad pitt'in başına gelen güzelmiş. keşke aynısını, aynı şeyi yapan diğerlerine ve de "rakibe ne kadar çok küfür edersem, o kadar iyi taraftarım" diye düşünenlere de yapsalar. futbol başlıkları okumaya değer olur. ben sadece engelleyip geçiyorum mesela.
  • nawar  (30.04.18 14:58:21 ~ 15:01:46) 
çare tema++


  • zulfakr  (30.04.18 15:05:04) 
bu kadar futbol/survivor meraklısının sözlükte toplanmış olacağına inanmıyorum.
bildiğin birileri manipülasyon/gündem değiştirme operasyonu yapıyor.
mesela bugün bildiğin gss'yi öven tipler doluşmuş.
adamlar ülkede medya bırakmadı, sözlüğü kendi haline bırakır mı?
  • titiraprap  (30.04.18 15:25:36 ~ 15:30:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.