[]

ingiltere tier 4 vizesi ve sorular

full-time bir programa başvurdum. daha sonra bu programı part-time a çevirip çeviremeyeceğimi sordum. dedi ki eğer tier 4 vizesine başvurursan çeviremezsin dedi. çok yardımcı oldu yani! başka vizeye başvurursam çevirebilir miyim diye mail atmadan önce size danışayım dedim. part-time doktora için hangi vizeye başvurabilirim?




 
phd full time da part time da tier-4 a tabi.

www.findaphd.com

S:Am I eligible?


C: As a genuine international student, you will normally have no problem applying for a Tier 4 visa, provided you can satisfy the following criteria:
You must have been accepted to study at a UK insitution with the right to act as a Tier 4 visa sponsor and granted confirmation of acceptance for studies
Your course must be a full-time or part-time PhD (or other postgraduate programme) at Ofqual level 7 or above
You must possess the necessary English language skills for your course
You must have sufficient money or PhD funding to pay your fees and cover living costs whilst you are in the UK
  • cokponcik  (30.04.18 13:50:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.