[]

Antalya'da yaşayanlar

Gençler bir süre sonra Antalya'ya taşınacağız. Ben serin olan bir yerlerinde oturalım dedim eşime, o da Antalyalı olduğu için Kepez- Duacı, Döşemealtı'nı falan önerdi. Duacı çok güzel, ormanlık, müstakil evler var ama hiç market vs göremedim. Zorlanır mıyız? Şu an home-office çalışıyorum ama Antalya'ya geçince normal ofis işi bulmayı düşünüyorum. işe gitmek için merkeze gidersem evin olduğu yerde market vs olmaması çok sorun yaratmaz herhalde, ihtiyacımı görür eve geçerim. Döşemealtı'da aynı şekilde ama tabi Duacı kadar köy değil sanırım. Döşemealtı ve Kepez'de yaşayanlar var mı, avantajlar ve dezavantajlar neler? Bizim için önemli noktalar şunlar olacak, bu doğrultuda fikirlerinizi paylaşır mısınız?
-müstakil villa tipi ev tutmayı düşünüyoruz, ama yeni siteler gibi kuru beton olmasın biraz yeşil olsun etrafı, yeşil olmayacaksa da çarşı, park vs olsun en azından.
-eşimin işi meltemde olacak, benimki de herhangi bir özel/devlet/ünv hastanesi olabilir (meltem tarafını düşünmüyorum, evler hiç hoşuma gitmedi)
-sıcak ve nemden kaçıyoruz

ek olarak, siz nerede yaşıyorsunuz, çok sıcak ve nemli mi yaşadığınız semt?

 
Hocam döşemealtı Antalya çıkışında çok uzak olur size.
Duraliler var mezarlık tarafından. Hem işinize hem denize konyaaltı yakın. Polis evi tarafarı.

  • tolgan  (30.04.18 12:57:24) 
döşemealtı çok uzak +1
arapsuyu uncalı tarafı size daha uygun olur.

  • cedex  (30.04.18 13:01:48) 
@tolgan duralilere bakmadım, bir araştıracağım. @cedex uncalıyı düşündük ama orası da sıcak yerlerden değil mi? bahsettiğim yerlerin merkeze uzaklığı 15 km civarı, bizim için pek sorun değil, şu anda da başka şehirde hergün o kadar yol gidiliyor.


  • curukturpkokusu  (30.04.18 13:18:00) 
Antalya da nereye gidersen sicak klimasız yasam zor sehir merkezinde yasamanın cok avantajı var ulasım en basta


  • steward  (30.04.18 13:47:53) 
kepez, duacı falan nedir hocam ya. oralar kuş uçmaz kervan geçmez, her türden insanın olabileceği, acil ihtiyaçlarını karşılayamayacağın bir yer. o kadar serin olsun diyorsan korkuteli'ye git bari. en azından ilçe. hem serin, yayla gibi hem de temel ihtiyaçlarını karşılarsın. diğer türlü o bahsettiğin yerler antalyanın arka mahalleleri hep.


  • joooper  (30.04.18 14:21:07 ~ 15:49:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.