[]

Matkap alacagim da neye gore secim yapayim?

Fiyatlari cok degisken, ben evde duvar delmek icin kullanacagim canim sikildikca. benim isimi gorecek bir matkap nasildir nasil seceyim? DUvar delicem iste. Sorun cikarmasin delerken.




 
markaya göre bide darbeli olmasına göre. marka olarak ta dewalt veya bosch


  • mikahakkinen  (30.04.18 12:34:30) 
Duvarlar neyden yapılmış önemli olan o. Perde betonsa boşver zaten bu delme işlerini. Yeni ve çok katlı apartmanların bütün duvarları perde beton oluyor sanırım.


  • 10032007  (30.04.18 12:37:01) 
su borusu, kalorifer borusu ve elektrik kablosu

bu üçünden birine denk getirirsen başına ne işler açılabileceğini biliyormusun?

dördüncü ihtimal de duvar içindeki demire denk getirmek.


yani canım sıkılınca duvar deleceğim dedin de, aslına bakarsan bayağı riskli bir iş.
  • Photographer  (30.04.18 13:11:36) 
kırıcılı alırsan en kıral betonu bile delersin, matkaplar sadece duvar deler. Beton delmek işkence matkapla, ama iyi uçla yine sonuç alırsın.

Profosyonel amaçlı kullanmaycaksanız bim'e A101'e filan gelen matkaplar da işinizi görür, sadece beton delrken yorar sizi.
  • John Bloor  (30.04.18 13:13:27) 
koctas'tan 160 liraya dewalt aldik, raf-cerceve-ikea esyalari vs. asmak icin isimizi goruyor.

20-30 liraya da kafa-civi seti almistik yaninda. ayda yilda bir isimiz oluyor zaten, usta cagirinca 100 liradan asagi gelmiyorlar-zaten raf maf asmaya mirin kirin ediyorlar.

iyi oldu boyle yani.
  • brkylmz  (30.04.18 13:14:05) 
150tl civari Bosch ya da Dewalt alip geciyorum o zaman.


  • stavro  (30.04.18 13:58:33) 
ben 6 yil kadar önce black&decker kr714cres almistim. hala da kullaniyorum. matkap ucunu ayrica almam dersen bunu tavsiye ederim.

www.hepsiburada.com
  • hotorot  (30.04.18 14:25:06) 
Kırıcı olmayan bir matkaba o kadar bütçe ayırmana gerek yok, her gün yüzlerce delik delmeyeceksin ya?

urun.gittigidiyor.com


böyle bir şey işini hayli görür
  • John Bloor  (30.04.18 15:04:47) 
Darbeli al.


  • [GODDARD]  (30.04.18 17:56:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.