[]

Param var ama yalnızım

Belki de bu nedenle param var. Akrabalarla falan görüşüyorum ama olmuyor belki tek çocuk olduğum için ama anne babamdan baska beni seven biri olduğunu düşünmüyorum. onları kaybetsem naparım diyorum. Bu yüzden çoğu insana önce güvenimi sonra sevgimi kaybettim. Genelde hayattan da zevk alamıyorum. Görücü usulü evlilik düşünüyorum son çare olarak sizin öneriniz var mı?




 
Paran varsa sağlam bir terapist derdine çare olur.


  • ikcı  (30.04.18 12:14:30) 
önce terapist sonra paran ile değerlendirebileceğin imkanların üzerine gitmelisin diye düşünüyorum. hayattan zevk alamama durumu deneyimledin de mi alamıyorsun, oturduğun yerden mi beklenti içerisindesin. oturduğu yerden kimse zevk alamıyor çünkü.


  • format c  (30.04.18 12:17:21) 
paran varsa yurtdışını gez. dünyayı gör ufkunu genişlet.


  • 1917  (30.04.18 12:25:58) 
Gez diyorum baska bir sey demiyorum ben de. Sikiliyorsun bunaliyorsun bosluktasin ve paran var, yapman gereken sey tam olarak bu.


  • stavro  (30.04.18 12:31:24) 
Yesil pasaportum varken yurtdışını düşündüm ama tek basina gezmek de pek tat vermiyor. Suan binde vizeyle uğraşacagim. Terapist dediginiz psikokologsa daha önce gittim suan düşünmüyorum.


  • her gece aç  (30.04.18 12:55:37) 
gezi arkadaslari bul kendine. veya gel baliye gidelim temmuz agustos gibi.


  • baldur2  (30.04.18 13:14:03) 
@baldur2 hocam onu geçen sene yapabilirdim suan is nedeniyle kısıtlandım zaten ama o tür planlar da yatıyor yani yapılamıyor tanımadık kişilerle


  • her gece aç  (30.04.18 13:25:21) 
Bence görücü usulü evlen ciddiyim. Domestik bir tiple evlen kendini sana adasın. Anlattığın kadarıyla başka türlü biriyle karşılıklı mutsuz olursunuz.


  • selamun aleykum kitty  (30.04.18 13:53:23) 
Öyle ve güzel bi kiz bulsam evleneceğim az bisey kültürlü olsun yeterli


  • her gece aç  (30.04.18 20:57:42) 
Görücü usulü +


  • 1adam  (01.05.18 02:19:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.