[]

3 günlük kiev için bütçe

Biliyorum herkesin tarzına göre bu fiyat değişebilir ama ne bileyim ortalama mekanlarda ortalama şeyler yapmak istiyorum. Restoran, bar, taksi, market alışverişi vs derken “iyi eğlendik ama” diyebileceğimiz bütçe 1000 tl uygun mudur acaba?

Kiev’e gitmiş yazarlardan duyuruculardan fikir bekliyorum :)


 
konaklamayi halletmisseniz 1000 tl uygundur. Günlük ortalama taxi max 50tl tutsun. cok kaliteli restoranda yemek 70tl, gece hayati da 200 tutsun, geriye kalan da ekstralar icin.

Evde kaliyorsaniz, ilk gün alışverişe çıkın 3 günlük esyanizi alin, bir daha ugrasmayin. Taxiyi uber, uklon veya yandextaxi uygulamalarindan isteyin. Yemek icin balik restorani disinda herhangi bir yere gidebilirsiniz. Ama et seviyorsaniz bir yer var ki denemeden donmeyin.
  • zaxurani  (30.04.18 09:30:11) 
250 dolar'la gitsen. Konaklama hariç olduğunu düşünüp.. 6500 grivna falan yapar. Günlül 2000 grivna civarı. The burger da falan takılsan arena da yemek için, 300 grivna civarı öğüne verirsin. Taksi işi sıkıntılı, konuşmadan sakın kullanma. Dil sorun olduğu için lokal birilerinden yardım al, mekanlarda çalışan garson vs bu konuda güvenilir oluyor, sokaktaki birine sorma derim.

Market alışverişi uygun gibi gözüküyor ama içecek şu bu derken 600 700 de o tutar. Mekanlar için ise bazılarında giriş 200 grivna falan (Ortalama)

Bu arada konaklama yeri çok önemli, booking'e çok güvenme derim. Lokal bir site var baseina 19 civarı tutarsan evi, hem Arena'ya yakın olursun (Eğlence-yeme içme) Kreşyatik'e (yazılışına bakmadım) yakın olursun. Metro epey ucuz onunla sağa sola gidersin 4-5 li binişler 20 grivna falandı heralde. Onun dışında merak ettiğin şeyler olursa, yolla gelsin.

Keyifli geçsin.
  • tsubasa  (30.04.18 09:42:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.