[]

bir ara Creative markası vardı

farkında mısınız artık yok... ne ara kayboldu ortalıklardan acaba?




 
ses kartı üretici olan mı?

de.creative.com
  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (30.04.18 00:16:35 ~ 00:19:15) 
evet kulaklık filan üretiyor, önceden her yerde vardı artık pazar payı çok düştü galiba hiç kimsede göremiyorum


  • ssiradanbirigibi  (30.04.18 00:21:09 ~ 00:21:22) 
mp3 yarışında apple karşısında pes ettiler, yenildiler ve borsada çakıldılar. şu ipod falan creative zen'ler falan.


  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (30.04.18 00:28:49) 
uzaktan kumandalı cd rom driverları unutursak kalbimiz asdasfsad


  • tolgan  (30.04.18 00:31:11) 
Tr'de kulaklıkları hiçbir büyük mağazada bulunmuyordu en son. Ben de 1+1'lerinin hastasıydım. Lisedeyken hayalim 5+1'lerini alabilmekti.


  • taktikmaktikyokbambambam  (30.04.18 00:48:15) 
ses kartı, cd rom, mp3 player, speaker, kulaklık hepsinden kullandım
2+1 speaker ve bluetooth kulaklık kullanıyorum. speaker 12. yılında kulaklık 5. yi bitirdi. uzun vadede çok iyi ürünleri vardı

oyuncu ekipmanı gibi özelleşmiş bir alana kaymaları lazımdı. nokia gibi oldu sonları.
  • angelofdeath  (30.04.18 08:54:11) 
harika kulakiçi kulaklıkları vardı :(


  • caletti  (30.04.18 08:56:20) 
creative bence çizgisinden çıkıp diğer firmaların pazarına göz dikince düşmeye başladı.

mesela hepimizin bildiği soundblaster, masa üstü hoparlör, cd rom, ıvır zıvır üretirken o zamanlar tekeldi, hepimiz kullanıyorduk.

sonra bir ara baktım, profesyonel ses kartları üreten firmalarla yarışmaya başladı, gitti dandik dandik ses kartlarını acayip yüksek fiyatlara çıkarmaya başladı, akıl var mantık var, şimdi sen motu, yamaha, emu , tascam gibi markalarla profesyonel müzik konusunda yarışabilirmisin? yarışamazsın, bunları kullanan adamlar, gidip creative falan almaz. derken ipod çıktı 2007lerde o zamanlar da mp3 player işine girdi, onda da güzel bir darbe yedi, creative zen gibi.

bu ev için ses sistemlerinin boşluğunu da logitech ve diğer büyük markalar doldurunca böyle kaldı.

krn bilgisayarla aynı mezarda yatıyor artık.
  • Photographer  (30.04.18 09:12:50 ~ 09:13:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.