[]

Erasmus Mülakatı

Daha önce girenleriniz var mı? Ne soruyorlar? Nasıl geçiyor?




 
hayatta kalacak kadar ingilizce bilip bilmediğini ölçüyorlar.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.04.18 22:46:41) 
Eğer lisans içinse, benim mülakatta, tercih ettiğim şehirler hakkında ve ders programları hakkında bilgim olup olmadığını sormuşlardı.
Bünün dışında, hayat pahalılığı, bunu göze alıp almadığımı sordular. Yani büyük ölçüde kararlılığı, istekliliği ölçtüler diyebilirim.

  • bir fincan kahve ile film izlemek  (29.04.18 22:56:43) 
adını bölümünü falan ingilizce söylebiliyorsan sıkıntı yok. çok bi şey beklemiyorlar zaten.


  • Jimmy McNulty  (29.04.18 23:16:00) 
Üniversiteden üniversiteye değişiyor. Bana rastgele kart seçtirdiler. Her kartta 5 soru vardı. Sorular günlük hayattan.
Ne tür filmler izliyorsun?
En sık ziyaret ettiğin web siteleri
En sevdiğin çizgi film karakteri gibi gibi sorular ve verdiğin cevaplara göre gelen diğer sorular şeklindeydi.
  • apolitikherif  (29.04.18 23:21:17) 
Yüksek lisans için erasmusa başvuru yapmıştım. mülakatta rastgele kağıtlara yazılmış sorulardan birini seçtirdiler. soru sanırım "ülkemizde çocukların eğitiminde kullanılması gereken yöntemler ile ilgili ne düşünüyorsunuz?" tarzında bir soruydu.

eğer yapabilirsen mülakatta sorulan soruya bir iki cümle ile cevap verdikten sonra hakkında bilgi sahibi olduğun bir konuya temas ederek mülakatı kendin yönlendir. ben öyle yapmıştım işe yaramıştı. sonuçlara baktığımda neredeyse tam puan vermişlerdi.
  • system  (30.04.18 00:30:47) 
Kendini tanıt, hangi bölüm, hobilerin, en sevdiğim dersi sormuslardi, "uluslararasi pazarlama" demistim, "pazarlamayi ozetler misin, su kalemi nasil pazarlardin?" filan diye mal mal sorular sormuşlardı. Evet işletme okuyordum.


  • karacigerim vur kadehlere  (30.04.18 00:50:40) 
-kendini tanıt
-gideceğin ülke hakkında ne kadar bilgi sahibisin
-geçen sene nereye tatile gittin,
-tezin ne hakkında, konu ile alakalı case study yaptın mı
-gideceğin ülkede sence en çok hangi alanda zorlanacaksın

sohbet havasında ve samimi bir ortamda geçmişti.
  • omonia  (30.04.18 01:06:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.