[]

torrentleech upload sorunu.

Selamlar,

Davetiye ile üye olduk ama upload sorunu ile karşılaştım şimdi de. 152 GB'lık Game of Thrones'u indirdim fakat upload etmiyor indirdiğim dosyayı. İlk iki gün 12 GB upload yaptı, şu an upload yapmıyor. Popüler bir şey indirip onu upload ederim dedim ama yeni bir şey indirmiyor, sanırım upload etmeden yeni bir şey de indirmeyecek. 4 günüm kaldı, hesabım banlanacak. Upload için ne yapmalıyım.


 
Every user is expected to maintain an overall site ratio of 0.4 after downloading 6GB. If you fail to do this the site will automatically warn your account and you will have 6 days to get back to an overal account ratio of 0.4 The warning will automatically be removed as long as your account is still over the 0.4 minimum site ratio as soon as it expires. It will NOT remove itself as soon as you reach a ratio of 0.4

There is also a per torrent minimum which is also 0.4 If you are not able to seed the torrent to 0.4 then you will need to leave it seeding for 60 hours within a 72 period (Ideally 60 hours straight) or you could receive a warning for Hit & Run.

0.4 genel ve torrent bazli ratio yapmaniz gerek, 6 gun icerisinde 0.4 ratio olmazsa uyari gelecek. ama durum icerisinde yapilamayacak gibi gorundugunden asil onemli olan kisim 2. kisim olacak. orada da 60 saat ara vermeden gonderim yapmaya devam edilmesi gerekli diyor.

son olarak soylemek istedigim de private trackerlarda 10 dusunup 1 indirin. got gibi her yerde bulunabilecek birseyi private den tum sezonlari ile indirmek cok fecii ozguven gerektirir. onceliginiz kucuk ve her zaman gonderilebilecek dosyalarda olsun ve cok gerekli birsey olmadikca ipt / tl / kg gibi trackerlari kullanmayin. yeni ve kucuk cok fazla leechi olan dosyalar iyidir.
  • pwnography  (28.04.18 22:15:29 ~ 22:15:48) 
Sen indirip upload edene kadar millet dedicated seedboxlar ile 10-20gb/s gibi hizlarla coktan upload etmis oluyorlar. Ayrica rss kullaniyorlar, torrentin tracker a yuklenmesiyle sitede listelenmesi arasinda 20-30saniye fark oluyor, sen sitede gorup saniyesinde indirip upload etmeye baslamis olsan bile o torrenti rss ten coktan indirmis ve yuzlerce kisiye yuklemis bitirmis oluyorlar.


  • battal gemalmaz  (28.04.18 22:16:02) 
seedbox olmadan private, hele torrentleech gibi yerde 152 gb çekilir mi. got her yerde bulunan bir şey her türlü çekerdin. geçmiş olsun


  • rosencruz  (28.04.18 23:21:47) 
çare fake upload.

yıllardır fake upload ile iki hesap götürüyorum valla.

eksisozluk.com
  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (29.04.18 00:27:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.