[]

nasıl ilişki kuruyorsunuz?

asosyal olmadığım söylenir ama tanımadığım bir insanla göz kontağı kuramam. nasıl oluyor da birilerini yemeğe çıkarıyor, sinemaya götürüyor veya en azından karşı tarafla ilgilendiğini hissettiriyorsunuz?

ilgisini çekenler için bir kaç bilgi:
---
üniversitedeyim ama bir türlü başaramıyorum şu olayı. dans kursuna mı gitmedim; izciliğe mi katılmadım. her şeyi yaptım ama yine yok. tiyatroya tek gitmekten sıkıldım artık!
---
not: laçka, sigara içen ve ağzını yayarak konuşan insanları sevmem. pis, leş gibi sigara/alkol kokan yerlere de girmem. hani "pub'a git olm, bulursun yea" diyecek arkadaşlar için bir açıklama yapayım dedim...

 
Puba git bulursun


  • baldur2  (28.04.18 10:21:35) 
internetten bul?


  • pinkpeony  (28.04.18 10:34:51) 
bro buraya sordugun soruya da sigara icen adam cevap veriyor sorma o zaman.. burada hic lacka agzini yayan insan yok mu saniyon sorma o zaman

beyefendiye bak insan buldu da begenmiyo
  • hordes of chaos  (28.04.18 12:10:19) 
puba giden insanlara pis, leş gibi sigara kokan yerleri sevenler olarak tanımlamandan kibirli bir yapın olduğunu düşünüyorum. agresif olma bu kadar. ummadığın yerden ummadığın bir insan çıkar tükürdüğünü yalarsın. arkadaşların bu sitemini biliyorsa etraflarında sana uygun birini bulabilirler.


  • Apocalypse  (28.04.18 12:21:31 ~ 12:29:15) 
Puba git olm bulursun yea


  • [GODDARD]  (28.04.18 13:02:03) 
Pub i acaba nargile cafe mi saniyorsunuz? Hicbir yere giderek kiz arkadas bulamazsiniz. Once normal kiz arkadaslariniz olsun. Beraber gezdiginiz konustugunuz
Grupca ciktiginiz vs. Oyle denk gelebilir birileri.

  • ykyt  (28.04.18 13:20:47) 
pub'a git olm, bulursun yea


  • 038576  (28.04.18 18:28:51) 
bence pub'a gitmelisin.


  • since1907  (29.04.18 01:31:13) 
son paragrafta yazılanlardan, neden ilişki kuramadığınız belli sjdjdjd


  • nice tnetennba  (29.04.18 01:36:00) 
bu tabularla fizana gitsen bulamazsın. ama olur da şans eseri tam kendin gibi birini bulursan da evden çıkıp negatif enerji yaymayın.


  • hicgudu  (29.04.18 18:21:37) 
dar bir cevreden buyuk sehre mi gittiniz? su cok sert genelleme: "laçka, sigara içen ve ağzını yayarak konuşan insanları sevmem." bu ofke ne diye? lacka ne? agzini yayarak konusmak ne?

arkadaslariniz olmali once. bir de, icinizdeki ofkeyle yuzlesmelisiniz...
  • e haliyle  (29.04.18 18:29:51) 
bir kaç şeyi aydınlatmak istiyorum.
arkadaşlar öfkeli bir insan değilim kesinlikle. tam tersine farklılıkları kolay kabullenebilen bir yapım var.

sigara konusu
spor yaparım, koşarım temiz beslenirim. yanımda sigara içilmesinden hiç hoşlanmam. kimsenin bir başkasını zehirlemeye hakkı yok. bundan dolayı ne o ot gibi her yerde çıkan kafelere ne de pub'lara girmem. temiz, nezih ortamlarda bulunmayı her zaman yeğlerim. sigara içen insanın vücuduna olan( ya da olmayan) saygısının eksik olduğunu düşünürüm.

laçka ve ağzını yayan
gayet açık. oturaklı ve entelektüel biri olmayan.

ve hayır. köyden büyük bir şehre gelmedim.
  • umutlarivarolankisi  (30.04.18 15:19:45) 
güncel...


  • umutlarivarolankisi  (02.05.18 22:37:00) 
'yeğlerim' yerine 'tercih ediyorum' kelimesini kullanman bile farklılık yaratabilir.
ay istemiyoruum falan- diyen biri nasıl itici gelebilir sana, öyle düşün.
Laçka da eski bir kullanım, en son sınıf öğretmenlerimden duymuştum ilköğretimde.
Belki de büyük anne-babalarına daha yakındın.
Bence farkındalığını arttırman lazım.
neyi neden yaptığın üzerine düşünüp güvenli alanından çıkma vaktin gelmiş.
  • sadegazoz  (02.05.18 22:51:49 ~ 22:52:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.