[]

Özgür Demirtaş

Kimdir? Aday olmasını neden istemiyoruz? Neden sevmiyoruz kendisini? Birileri açıklayabilir mi tanımıyorum ben adamı :(




 
senin aday olmanla onun aday olmasının arasında bir fark olmayacağı için istemiyoruz.

seçimlere 58 gün kaldı. kendisini 80 milyona bırak anlatmasını, tanıtması için bile yeterli süre yok. kılıçdaroğlu bile erdoğan'ın karşısına çıkamıyorken toplumun %1'inin bile tanımadığı bir kişiyi cumhurbaşkanlığına aday göstermek ile kimseyi göstermemek arasında bir fark yok.
bu kısa sürede; toplumda tanınırlığı yüksek, merkez-sağ ve kürt kökenli seçmeni kendine çekebilecek bir aday gerekli.

özgür özel'in ''onları çıldırtacak bir adayımız var.'' demesinden aklıma can dündar geldi açıkçası..
  • ada meltemi  (28.04.18 04:44:52) 
İyi bir profesör olması cb olabileceği anlamına gelmez. Düşüncelerini seviyorum, vizyonlu bir insan, çok iyi bakan olur kendisinden. Ama cumhurbaşkanlığı çok başka bir şey.


  • ssiradanbirigibi  (28.04.18 12:33:10) 
Kendisi tuhaf biri ya, çok iyi ve vizyonlu açıklamaları olduğu gibi, twitterda çok dalga geçilen takıntılı ve garip açıklamaları da var. Mesela robot takıntısı yüzünden durmadan adamla robotlar üzerinden dalga geçiliyor.

Ayrıca çok koyu liberteryan. Asgari ücrete karşı mesela. Bizim ülkede yemez bu tutum.

Yani ben adamın fikirlerini sevmiyor değilim. Yukarıda da dendiği gibi bakan ya da danışman olarak cidden faydalı olabilir. Kendim bir kabine yapsam mutlaka yararlanmak isterdim kendisinden. Aynı şekilde cem seymen ve emin çapa gibi kişilerden de yararlanmak isterdim, vizyonlarını ve ülke için özverilerini sevdiğim insanlar.
  • nundu  (28.04.18 12:42:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.