Bizim banyodan alt kata su damlıyor ne zaman duş almaya kalksak.Usta geldi, biyerleri kırıp bakmak gerektiğini söyledi.Tesisat metal olduğu biraz zorlaşıyor iş sanırım.Böyle bir işle uğraşan oldu mu? Yaklaşık kaç paraya malolur bir fikir verebilir misiniz?
Bizim banyodan alt kata su damlıyor ne zaman duş almaya kalksak.
Usta geldi, biyerleri kırıp bakmak gerektiğini söyledi.
Tesisat metal olduğu biraz zorlaşıyor iş sanırım.
Böyle bir işle uğraşan oldu mu? Yaklaşık kaç paraya malolur bir fikir verebilir misiniz?
0
pis iş eski binaysa metal borular curudugu icin komple banyoyu kırmak gerekiyor,yada su saatinin oldugu yerden plastik borularla dıştan banyoya boru döşeyeceksiniz fakat bu çok boktan ve çirkin bir yöntem..
0
su kaçağını etrafı kırıp dökmeden elektronik cihaz ile tespit eden sucular var. ucuz olsun diye sağı solu boşuna kırdırmayın. dediğim cihaz olan sucu bulmaya çalışın.
0
mahallenindelisi
(
23.02.10)
hacı o iş (yani fiyat) ustasına göre değişir. mahallenindelisi kardeşiminde dediği gibi kırıp dökmeden kaçak nerde tespit ediliyor. tabi bütçenizi zorlamayacaksa madem tesisatın tamamı metal hepsini plastik yaptır o şekilde sanırım 1000 tl civarı isterler tabi buna kırılan fayansların yapımı filanda dahil.
ben yeni banyo yaptırdım komple bizim usta uygun fiyat verdi baya istersen (tabi yakınsan) sana yönlendireyim. semtini yazıver istersen?
Edit: kardeş bizimki bağcılarda be gelmez kadıköye valla :) ama bak şöle bişi diyim ben banyo tuvalet fayans döşettim tesisatını yenilettim molozları taşıttım banyoda ne var ne yok musluk lavabo filanhepsinin montajını yaptırttım 900 tl verdim ordan hesap et öyle pazarlık yap.
0
çok teşekkürler.
semt kadıköy/caferağa. var mıdır uygun fiyatlı bir usta bilen. bi danışalım.
0
0532 7746478 kadir usta
0