[]

cpt america filmleri arasında başka film mi seyretmek lazım marvel serisind

agents of shield gibi. 2. filmden 3e geçtim yeni karakterler gelmiş. hiç devam etmeyeyim mi daha başındayım




 
dizileri izlemeye gerek yok çok bi bağlantısı yok. diziler aleminin filmlerle en çok içli dışlı olduğu zaman agents of shield'in ilk sezonunun ikinci yarısıdır. captain america winter soldier'ın devamı gibi bir nevi hatta agents of shield'ın ikinci yarısı. hydra meselesi enine boyuna iyice orda işleniyor winter soldier'dan sonra. filmde eksik kalan kısımlar tamamlanıyor filan ama yine de izlemek şart değil.

senin yaşadığın kopukluğun esas sebebi captain america 2'den direkt 3'e arada çıkan filmleri izlemeden geçmen. 2 ile 3 arasında başka marvel filmleri çıktı ve captain america 3 aslında bir captain america filmi değil bir nevi avengers filmi.

o kopukluğu yaşamak istemiyorsan filmleri şuradaki yayın tarihlerine göre izle: en.wikipedia.org
gördüğün gibi captain america 2 ile 3 arasında şu filmler çıkmış: Guardians of the Galaxy, Avengers: Age of Ultron, Ant-Man
burada age of ultron ile ant-man'ı izlemediysen civil war'da kopukluk yaşarsın. o tanımadığın yeni karakterler age of ultron ve ant-man'den gelme.
  • rotten head  (27.04.18 04:35:43 ~ 04:40:15) 
bazılarını o kahramanların biliyorum çizgi filmden de. pek seyretmek istemiyorum. ilgimi çekmiyorlar. spiderman için girmiştim aslında olaya. xmen bir de.


  • Cursed Chico  (28.04.18 16:33:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.