[]

Askerlik sorusu

Şimdi ben 2015te mezun oldum, 2 senelik tecilim de yazın bitti. Ben de gittim Ahmet Yeseviye başvurdum uzaktan yüksek lisans için, yarım dönemlik yatırdım ücreti de. Yazın devlette tezli bir yere başvururum diye. Tabi ikinci dönem para yatırmadığım için tecilim iptal olmuş, bugün kağıt geldi. Ağustos 2018'te sevke tabisiniz diyor. Bu zamana kadar yüksek lisansa girebilirsem yine tecil şansım olur mu?




 
bakaya durumda olan kişi yüksek lisans yapmak istiyorsa önce askerlik şubesine gider. askerlik şubesinde kişiye bakaya kaldığı gün kadar para cezası kesilir ve kişiye bir sonraki celp döneminde askere gideceği ve o tarihe kadar askerlikle ilişiği olmadığına dair evrak verilir. bu evrakla siz üniversiteye gideceksiniz ve diğer evraklarla birlikte başvurunuzu yapacaksınız. bu durumda o gün itibari ile askerlikle ilişiğiniz olmadığı için yüksek lisans başvurunuz geçerli kabul edilir. yüksek lisansa kabul edilirseniz de üniversiteden alacağınız öğrenci belgesi ile askerliği ertelersiniz. yani bakaya kalan kişiler de yüksek lisans başvurusu yapıp yüksek lisansa kayıt olabilir ve askerliği erteleyebilir…


  • zifir nikotin karbon  (26.04.18 20:17:15) 
teciliniz bittikten sonraki dönem mi kayıt oldunuz ahmet yeseviye yoksa tecil bitmeden mi ? Benim de seneye temmuz ayında bitiyor mezuniyet tecilim seneye eylülde yüksek lisans'a girebilir miyim acaba ?


  • total paranoia  (26.04.18 20:57:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.