[]

4k smart tv

Selamlar,
4k 49 inc ve/ veya ustu smarti olan guzel bir televizyon almak istiyorum butcem 2600 gibi, onerebileceginiz tvler var midir acaba, oncelikli tercihim lg veya samsung olacaktir



 
gittigidiyor'da lg 49uj630v modeli 2550 tl'ye düşmüş..

bütçe 2600 ile sınırlıysa onu tercih edebilirsin..

49" lg veya samsung istiyorsun.. seni idare edebilecek iyi bir cihaz arıyorsan 3500 tl'ye çıkman gerekiyor..

şuan vatan'da 49uj651 ve 49uj701 fiyatı aynı.. 3499 tl..

akıllı kumanda nedeniyle 49uj701 tercih edebilirsin..
3840x2160p @ 60 Hz, harman kardon, webos 3.5, 10 bit panel, uygulama / oyun desteği ve işletim sisteminin stabil olması sebebiyle tercih edilebilir..

samsung tarafında da samsung 49mu7400'den aşağı televizyon alma..

vatan web sitesinde akşam 22'den sonra mağazalarına göre oldukça iyi fiyatlardan tv veriyor.. onları da takip edebilirsin..

tavsiye ettiğim modellerin karşılaştırmaları;

www.epey.com

philips tv'lere hiç bulaşma.. amblight artı özellik gibi gözükse de 7002 modelinden itibaren internet tarafı stabil çalışıyor ve hemen hemen tüm modellerinde panel tozlanması sorunu var.. bu bakımdan en sorunsuz cihazlar da lg tv'ler.. philips'in 2018 puk modelleri yeni yeni elimize ulaşmaya başladı.. panel tozlanması bu modellerde çözüldü mü bekleyip görmek gerek..

lg tarafı da uk modellerini yollayacak önümüzdeki aydan itibaren.. özel fiyatla giriş yapacak model olur mu, beklemen fayda eder mi, mevcut modellerde acayip indirim olur? bence olur.. acil almam gerekiyor demiyorsan mayıs ayı ortasına kadar kampanya takip etmek senin için yararlı olabilir..
  • synche  (26.04.18 19:38:58 ~ 19:53:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.