[]

payoneer sorusu

şimdi ben payoneer kart almak istiyorum. yıllık 30$ ücreti varmış. kaydolurken mi alıyor bu parayı? bir de 25$ hediyesi varmış onu çekebiliyor muyuz? aslında soru şu; bu matematikle bana payoneer kart ilk yıl 5$'a mı gelecek :)




 
50 dolar altı çekilmiyor. Ben de hediye kazandım ama çekemiyorum.


  • geçerkenugradım  (26.04.18 18:30:07) 
payoner kartı 3 defa sipariş ettim gelmedi.

hediye olayı şöyleydi yanlış hatırlamıyorsam, bir arkadaşının referansı ile girdiğinde 100 dolar para geldiğinde 25 dolar hediye ediyordu.

kartın yıllık ücreti 30 dolar, kartı ilk kullanımında keser sanırım. tabi her para çektiğinde de payoneer e komisyon da ödüyorsun.

öte yandan, payoneer den para çektiğinde yarım saat sonra tr banka hesabında oluyor(bazen de 3 güne kadar uzayabiliyor tabi) ve internet bankacılığı veya atm ile payoneer hesabını bağladığın banka hesabından çekebiliyorsun, kartın çok bi amacı yok.

sen 30 dolar kart masrafını ixtir et. öyle güzel geçiriyoki aracı bankalar akıllara zarar.

geçen vardı burada bi arkadaş 5560 tl çekmiş garanti atmsinden payoneer kartla, 5000 lira vermişler :D gerisini masraf kesmişler.
  • Photographer  (26.04.18 19:37:24 ~ 19:42:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.