[]

endüstri mühendisiyim kendimi geliştirmek istiyorum, öneriler?

işsizim, askerliği falan hallettim şu an iş bulana kadar kendimi geliştirmek istiyorum; vakit bol yani. ingilizcem upper intermediate diyebilirim yani ingilizce kaynaklar önerebilirsiniz. şu an ayrıca farklı bir yabancı dil öğreniyorum.

özellikle şu an çalışan mühendislerden güzel öneriler bekliyorum. kitap olur, online kurs olur. şu an özel sektörde çalışanların öğrenmeye çalıştığı, kendini geliştirmeye çalıştığı hangi alanlar var mesela?

dediğim gibi şu an yabancı dil öğreniyorum, kaizen ve poka yoke ile ilgili kitaplar okuyorum. aklınıza gelsin diye yazıyorum bunları. çok farklı bir şey olmasına gerek yok aklınıza gelen şeyleri söyleyin çok basit de olsa.

 
kendine bir iş alanı belirle. ne olacaksın?

SAP danışmanlık
Lojistik/tedarik zinciri uzmanı
Finansal analist
Üretim Mühendisi
İş analisti
IK uzmanı
network yönetimi / ağ bilişim uzmanı
Strateji / risk yönetimi uzmanı
proje yönetimi / proje mühendisi
Ürün Yönetimi

gibi gibi.
Bu başlıktaki kariyer net uzman ilanlarına bak, qualifications neler istenmiş onlara bak, o qualificationslarda oku et, udemy üzerinden kurs al. Excel makro öğren. vsvs
  • The_Lollok  (25.04.18 23:41:50) 
Ben makineciyim ama üretim planlamada birkaç gün takılmıştım staj yaparken. Öncelikle Excel için +1 diyorum. SAP eğitimi alırsan da şansın bayağı artar.


  • dissendium  (25.04.18 23:44:02) 
İş güvenliği üzerine çalışabilirsin.


  • renegade  (26.04.18 00:48:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.