[]

bronlaşan tenin bi türlü tekrar beyazlaşmaması

kendi ten rengim beyaz, öyle hayalet gibi bembeyaz olan tipler kadar beyaz değil ama onlardan 1-2 ton daha koyu gibi bi şey, normal beyaz tenliydim. geçen yaz (temmuz 2017) yandım yüzüm ve kolumun tişört yerinden aşağısı epey koyulaştı. şu an nisan ayı bitiyor hadi yüzüm açıkta da hep uzun kolluya dışarı çıkıyorum aylardır ama bi türlü eski rengine dönmedi esmerleşen yerlerim. kalıcı olabilir mi bronzlaşma? kendi ten rengime dönmek için yapmam gereken/deneyebileceğim bi şeyler var mı biliyor musunuz?




 
aynı senin dediğin şekilde beyazım bende. tatilden sonra yüz 1-2 haftada açılıyor ama özellikle bacaklarımın karşılığının geçmesi 6 ay kadar sürüyor. şunu gözlemledim; bronzlaştıktan sonra belli bir süre eski ten tenginden biraz daha kara oluyorsun belli bir ay kadar. zaten izi de belli oluyor. tatilden hemen sonrayı demiyorum, zaten orada bariz fark olur ama aylar sonra götüne bakıyorsun bembeyaz ama üst taraf biraz daha kara. ama muhakkak açılıyor aylar sonunda. eğer bu yaz bronzlaşmassan kışa nasıl eski tenine dönersin görürsün. yine bronzlaşırsan süreyi uzatırsın.

ayrıca görünmesin diye uzun kollu giymek falan da saçmaymış. göründüm abi ne olacak ? ne var bunda ? kimsenin de umrunda olmaz zaten. sıcaklar geliyor, pişersin.
  • Neill  (25.04.18 23:38:14) 
@neill görünmesin diye değil zaten şurda 2 haftadır falan tişört havası geldi kışın herkes gibi ben de uzun kollu giydim, şu anda da tişört giymeyi pek sevmediğimden henüz uzun kollu giyilebilicek gibiyken giyiyorum biraz daha.

umarım döner seviyodum kendi rengimi, yazları koyulaşmıyım diye güneşten kaçardım mümkün olduğunca bi şeyi sakınınca böyle oluyo işte 9 aydır bronz kaldım :(
  • semaforo de medianoche  (26.04.18 00:00:35) 
1.5 sene önce ağustos gibi 25 gün marmaris'te çok ağır güneşe kaldım. rus musun diye sorular alacak kadar beyazkeen 1. ayın sonunda mısırlı mısın falan diye soran oldu şaka değil. bacak vücut vs eski beyazlığına kısa sürede döndü ama yüzümde sürekli bi ton koyuluk kaldı.


  • altin yumurtlayan lavuk  (26.04.18 00:13:13) 
Hamama gidiyoruz. Kese yaptırıp vücudu suya doyuruyoruz. Bunu 15 günde bir yapıp ölü deriyi tamamen atıyoruz vücuttan. (Tekrar bronzlaşana tatile gidene kadar)

Ayrıca her yazın sonunda mutlaka yine hamam yapıp ölü deriyi atıp sonbahara öyle giriyoruz.
  • medre  (26.04.18 00:23:04) 
Sık sık kese yapın, yazdan beridir mayo izlerim henüz geçti.


  • damla sakızlı dondurma  (26.04.18 01:03:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.