[]

Garanti miles and smile kk kullanan var mi?

Garenta uzun fiyata ust segment arac veriyormus kk kullanim bedeli var mi?
Bir de diyelim arac kalmadi yine ayni fiyata ust segment arac verirler mi?
Sadece arac kiralama da kullanmayi planliyorum.
Ogrenciye verirler mi peki?

 
Var. 160tl mi neydi kart ucreti en son. Ogrenci derken yas kac? Kimi firma 21 yas kimisi 25'ten asagi kiralamaz mesela.
Bir de -da birlesik:) Sevgiler.

  • stavro  (25.04.18 23:41:52) 
miles & smiles prive kullanıyorum. 160 lirayla 251 lira kart ucreti var ayrica çift kart geliyor M&S mastercard ve american express , ikisini de kullanirsan ayri ayri yillik kullanim bedeli kesiyor.

kartin hic bir avantaji kalmadi thy de bile 1tl = 1 mil yaptılar
  • Northern Mariner  (25.04.18 23:52:44) 
Pİyasadaki en pahalı kartlardan bir tanesi, ilk alırken amex ile birlikte geliyor, toplamda 300 küsür lira ödüyorsun yıllık yanlış hatırlamıyorsam. Garenta'da ek para ödemeden yüksek araç almak için de çok tercih edilmeyen bir model seç, atatürk havalimanından al, %99 stokta olmadığı için merc falan verirler.


  • roket adam  (25.04.18 23:52:55) 
Bu karta passat veriyorlarmis 140tl'ye ben normalde 180tl'ye octavia megane falan aliyorum.
300tl cokmus. Yine arac garantisi de yok olsa 6 gunde falan kendini cikarir diyecegim ama maalesef.
O merc bana hic denk gelmedi maalesef kia soreto falan dayiyorlar hep.
  • duyurukullanıcısı  (26.04.18 00:16:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.