[]

One Night Stand Tatili

Selamlar, bir arkadaş için soruyorum:) Soru başlıkta yaz için Avrupa gençliğin aktığı gece hayatı odaklı tatil nereler var deneyimlediğiniz, bildiğiniz?




 
kimse belgrad dememiş :)


  • karlmarx  (25.04.18 22:31:13) 
@karlmarx belgrad nedir hocam ya insan ibiza falan yazar:) bizi orda 1.90dan kısayız diye adam yerine koymazlar, bilgim olduğundan falan değil ama, bi de dayak falan yeriz ırkçısından falan, Sırbistan dendiğinde zaten piskopatlar aklıma geliyor


  • freedonia  (25.04.18 23:29:02 ~ 23:30:14) 
Irkcilik dayak falan yok efsane bunlar.


  • stavro  (25.04.18 23:33:50) 
@freedonia, ırkçılık falan yok abi. Gece hayatı ise akıyor, eğlenmeyi bilen insanlar var gayet. Belgrad gayet uygun. Vize yok, ucuz, hafta sonu bile gidip gelinir.


  • eazy  (25.04.18 23:39:04) 
@tamam beyler kapatalım bu belgrad faslını, başka yer var mı bildiğiniz? Bizim duyuruda ayrı kafada ha, biz ayia napalar, magaluflar bekliyoruz, adamlar belgrad da belgrad:)


  • freedonia  (26.04.18 00:18:45) 
@freedonia Abi biz ne bilelim ayia yorgi, mabaluf falan. Şahsen ben vizyonsuz adamım. Gece hayatı denince aklıma Ukrayna ve Sırbistan geliyor :))


  • eazy  (26.04.18 00:25:59) 
La olm ne avrupası, tayland var bak az daha ötede.


  • karacigerim vur kadehlere  (26.04.18 00:47:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.