[]

Gökçeada Kalacak Yer Tavsiyesi!!! (Deniz sıcaklığını hesap ederek)

Selamlar,

Anladığım kadarıyla Çanakkale'ye en yakın yeri olan liman bölgesi, Kaleköy ve Bademli'de yoğun yerleşim söz konusu. Fakat deniz sıcaklığına baktığımda Uğurlu diye geçen Limnos adasına bakan kısım Ege denizinin en sıcak noktası neredeyse şu sıralar.

Deniz ve gezme tatili olarak değerlendirdiğimizde(ilk defa oraya gideceğiz) konaklamak için denize girilecek yeri seçmek mi mantıklı yoksa daha merkezi bir yer mi?

Sessiz sakin olan Uğurlu tarafında kalsak ve eğlenmeye, gezmeye merkezi yerlere gitsek araçla dönüşte problem olur mu? Alkol de alacağımız düşünülürse bu konuyu önemsiyorum.

Doğaya ve insana saygılı bir çift olarak özellikle yöre insanından tavsiye bekliyoruz.
Şimdiden teşekkürler

 
genelde suyu serin oluyor benim bildiğim.


  • herhaltibiliyoring  (25.04.18 23:33:09) 
Gökçeada yolları kötü. alkollü araç zaten kullanmayın, ama gökçeada'da hiç kullanmayın. merkeze yakın yerlerde kalın, denize çeşit çeşit yere gidersiniz.


  • babilbaligi  (26.04.18 04:42:55) 
Travesti diye okudum ya la!


  • tanri oldu nietzschez ki simdi  (29.04.18 16:00:52) 
gökçeada'nın hemen her yerinde denize girmiş biri olarak favorim uğurlu tarafı, su ılık ve inanılmaz temiz.

ayrıca uğurlu tarafı sesiz sakin oluyor, diğer yerlere gezme, alış veriş araçla gidip gelmek çok kolay. alkollü araç kullanmanın yolla pek bir ilişkisi olduğunu sanmıyorum, hiçbir zaman kullanmamak gerek. Uğurlu tarafında milli eğitim, adalet, sağlık bakanlığı tesisleri var, buralarda çok az fark ödeyip dışarıdan da kalabiliyorsunuz, ayırca bir de kamp alanı var, kamp ilginiz varsa burası ya da sörf okulu çevresi güzel.

merkezde kalıp araçla denize girme fikri hep bana saçma gelmiştir, denizden çıkınca yürüyerek evine gitmek çok önemli bence.
  • gezegen olan pluton  (29.04.18 16:49:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.