[]

rent-a car'cılar hep dolandırıcı mı ki?

şurada mağdur bir rent a car'cının videosu var.
alttaki yorumlarda ise herkes rent a car'cılara saydırmış.
senet imzalatmalar falan..
vay anam serhat neler dönüyormuş yahu ?

www.youtube.com

 
rent a car işi dolandırıcılık işi eğer büyük firma değilse. bulunduğum şehirde çoğunluğu rent a car adı altında tüm yasal olmayan işleri yapmaktalar.


  • mikahakkinen  (25.04.18 15:00:11) 
genelde çoğu mafyatik faaliyet gösteren paravanımsı oluşumlar.


  • eindaclub  (25.04.18 15:03:33) 
arabadan anlamadığını hissederlerse eğer çok büyük üçkağıt çeviriyolar, mesela arabaya zorla yağ kaçırtıp yatak sardırıp, serviste tamir ettiricez 20 bin tl masraf var deyip parayı senden alıp 3 liraya sanayide yaptırmak gibi.


  • Photographer  (25.04.18 15:06:19) 
3-5 araç alıp da eloralia rent a car tabelası asanlardan araç kiralarsan aha böyle videoa altına gelip söversin işte.


  • elorelia  (25.04.18 15:08:42) 
en azından potansiyeli var.
çoğu ilde bu işi yapanlar aynı zamanda pis işlerle bağlantısı olan, nüfuzlu tiplerdir. normal esnaf gibi işlerini ilerletseler bile herhangi bir anlaşmazlık durumunda "mafya" moduna geçiş yapıp işlerini illegal şekilde görebiliyorlar. örneğin benim kuzenimin arkadaşı bmw kiralıyor bir tane, teslim ettiğinin ertesi günü vitesle ilgili bir sorun çıkıyor, arıyor bundan 2-3bin lira istiyorlar. bu da diyor ki benlik bir durum değil, teslim ettiğimde de sıkıntı yoktu teslim aldınız. adamlar yok ben anlamam ödeyeceksin, yok ödemeyeceğim derken evine gidip anne babasını tehdit ediyorlar. sonra bunun da o işlerde tanıdığı var, o araya giriyor halloluyor problem.

ortada güvence yok, mal sahibi de bir şekilde kendini güvenceye almaya çalışınca böyle abukluklar yaşanıyor. çoğunluk böyle tipler, hatta şahsi olarak tanıdığım 6-7 rentekarcının hepsinin karanlık taraklarda bezi var.
  • Bruce  (25.04.18 15:19:17) 
çoğu dolandırıcı. milleti s.kmek konusunda master yapmış bir iş alanı. allah kimseyi bunların eline düşürmesin. bilgisiz ve acemisen sana herşeyi kitleyebilirler.

kurumsal rent a car şirketleri genelde kredi kartı puanınıza ve ehliyetinize göre kiralama yaparlar. aracı kiralarken herhangi bir cezaya karşı tedbir için kredi kartı bilgilerini alır ve bir süre saklarlar. ceza yemeniz durumunda karttan cezanızı öderler. bu adam büyük olasılıkla böyle birşey yapmamışlar ki bu kadar ceza birikmiş ve tamam biz öderiz demeye getirmişler.
  • false pretension  (25.04.18 15:26:05) 
Araba kiralama işi çok pis iş. Sadece yurtdışı menşeli araç kiralama şirketlerinden kiralamaya çalışıyorum (Avis, Sixt, Enterprise gibi), %40-50 daha pahalı olmasına rağmen riske girmiyorsun en azından ve genellikle 0 araba geliyor. Garenta'da bile 35 bin kilometrede araba sürmüşlüğüm var, arabadaki mevcut hasarları bana kitleme eğilimleri de cabası


  • roket adam  (25.04.18 21:42:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.