[]

Exit Festival'i için Güvenilir Bilet Satış Noktası

Merhaba.

Temmuz ayında Sırbistan'da yapılacak olan Exit Festival'ine gitmek istiyorum ancak daha önceden Uluslararası bir etkinlik deneyimim olmadı.

N11 ve stubhub adlı sitelerde bu biletlerin satışı mevcut ancak güvenilirliği konusunda pek bilgim yok.

Daha önceden exit festival'e katılan, veya yurt dışındaki bir etkinlik için yurt içinde bilet alıp gidenler varsa, yardımcı olabilir mi ?

güvenilir bir site biliyor musunuz ? veya bu bileti bir acentadan vs. almam mümkün mü ?

şimdiden teşekkürler.

 
gecen sene gittim ben. N11'den almıstık bileti. bir sıkıntı yaşamadık.


  • gunbatimi  (25.04.18 13:26:50) 
yurtdisindaki sitelerden bilet aldiginizda kapida pasaport kontrolunde sikinti cikma ihtimali olabilir. (cunku balkan ulkelerine daha ucuza satiliyor bilet)

n11'deki satis turkiye resmi acentasina ait. (resmi web sitesinde herhangi bir linke tiklarsaniz n11'e atiyor zaten)
  • brkylmz  (25.04.18 15:17:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.