[]

yurtdışına para transferi

abd'de yaşayan arkadaşıma en güvenilir ve ucuz şekilde nasıl para gönderebilirim?

teşekkürler..


 
paypal denen sistem ile en güvenilir ve en ucuz şekilde gönderebilirsin.
www.paypal.com

  • dieselsingle2  (23.02.10 09:58:58) 
orada kulandığı bir kredi kartı v.b var ise o (tabii bu kredi kartı iş bankası, vakıfbank v.b gibi türkiye'de faaliyet gösteren bir bankaya ait olmalı) ilgili hesaba yatırın parayı, kredi kartıyla orada harcasın.


  • bir zamanlar cocuktum  (23.02.10 10:58:28 ~ 10:58:50) 
ayrica aninda cekebilecegi "nakit para" yollamanin en ucuz yolunun western union oldugunu duymustum.


  • nestor  (23.02.10 13:40:19) 
citibank


  • rereroro  (23.02.10 14:42:09) 
arkadasin ve sen türkiye´de faaliyet gösteren bir bankanin bankomat kartina sahip olun (master, visa). bankomattan masrafsiz para transferi yapabilirsin. arkadasin da orda herhangi bir bankomattan 3 4 dolar gibi bir masrafla ceker. sözü gecen banka citibanksa olay 0 masrafla gerceklesir.


  • poiry  (23.02.10 16:10:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.