[]

Elektronik Sigara Türü

Merhaba arkadaşlar.

Ben aşağıda linkini verdiğim vaporesso revenger X markalı sigarayı alıcam. Bu aldığım mtl (ağızdan ciğere) mi oluyor yoksa dl (nargile içimi) mi. yani mtl olmayınca sigara alternatifi olarak içenler zorluk yaşıyormuş. yani ağızdan ciğere olmalıymış. benimki bundan mı yoksa nargile usulü olan dl türünden mi? ya da ikisi de oluyor da başlığına göre mi değişiyor.

sigara şu: www.temizbuhar.com

 
Bu linkteki DL. Hatta kabaca açıklamam gerekirse, ağızlık geniş ve kısa ise DL, uzun ve ince ise MTL'dir; bundan sonra ayrımı kendiniz de yapabilirsiniz.

Ben DL kullandım hep, yaklaşık 1,5 sene boyunca DL ile sigarayı hiç aramadım (ve ağır tiryakiyimdir). Bu MTL/DL ayrımı biraz da şahsi kullanıma göre değişen bir şey. DL'de buhara doyarsınız, lokomotif gibi tütersiniz, eğlencelidir. MTL'de buhar fevkalade az olur ama aromayı daha net ayırt edebilirsiniz. Gelgelelim MTL'deki buhar azlığı beni çok yoruyordu, o sebeple hep DL takıldım.

Bir atomizer (üstteki kısmın adı atomizer) genelde DL veya MTL olarak üretilir. DL'yi MTL'ye, MTL'yi DL'ye çevirmek kolay iş değil (ama elbette mümkün). Fakat hatırladığım kadarıyla Vaporesso ürünleri biraz kompakt (Apple gibi) çok müdahaleye izin vermiyor olsa gerek (Revenger X'i bilmiyorum). Özellikle MTL üretim atomizerler (ve elbette bunların kaliteli olanları) zaten aşırı pahalı olur, oradan da ayırt edebilirsiniz.

"Ben hem DL hem MTL kullanayım, arada çeviririm" diyorsanız Kangertech'in Subtank Mini (ismi böyleydi yanlış hatırlamıyorsam) modeli DL/MTL ikisiyle de uyumlu. İçindeki coil'i değiştirerek kullanabilirsiniz.
  • gonion  (25.04.18 13:04:20) 
Evet şu an olabildiğince çok iyi oturdu kafamda işin mantığı. Ben bunu alıp geldiği şekilde takılıcam ve kendime bu yönde düzen oturtucam.


  • usesoap  (25.04.18 13:38:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.