[]

ilişkinin ilk yıldönümünde hediye almak şart mıdır?

soru tam olarak bu. hediye alınmasa karşı taraf genelde ne hisseder, mesela bana karşımdaki bir şey almayınca hiç kötü hissetmem. hatta mutlu olurum. zira hediye verme telaşından nefret ediyorum.

öte yandan hediye almak istesem bile bütçem üç hanelere dahi çıkamadığından hiç o toplara girmek istemiyorum. hayat zor üstatlar. ya da biz insanoğlu zorlaştırıyoruz.


 
ek bilgi: yaşlar 25+


  • johnnykilroy  (25.04.18 02:45:38) 
karşı tarafla hediye almayalım diye anlaşın bence. o hediye almış olur siz almazsanız biraz altta kalırsınız. ya da yemek kurabiye yapın birbirinize


  • sonsuz  (25.04.18 02:47:10) 
hediyenin manası çoğu insan için unutmadığını göstermek. bu durumda hediye almıyor veya alamıyorsan bile. yıldönümünü unutmadığını-önemsediğini ifade etmen yerinde olur.


  • orpheus  (25.04.18 03:33:16) 
Üç hanelere çıkma. Kendi yaptığın değerli bir şey ver. Ya da 1 yıldır sizin için degerli olan bir şey.

Açıkçası isteyebilir karşıdaki.
  • westblack  (25.04.18 10:59:22) 
hediyenin sarti surtu olmaz. icinden geliyorsa alirsin. sevdigin bir insana onu dusundugunu onu sevdigini gostermenin bir araci hediye. rakamlara da takilma. yemek olur, bir yazi yazmak olur, mektup gibi yani, kendin yapacagin bir sey olur, karsina gecip onunlayken neler hissettigini anlatmak bile olur.


  • jimicik  (25.04.18 11:15:22) 
Icinden geliyorsa al, gelmiyorsa ugrasma iste.
Bir de hediyen pahali olmak zorunda degil ki. Gönlünden ne kopuyorsa ona göre birsey al. Amac karsindakini düsündügünü ona belli etmek.

  • chitosan  (25.04.18 12:15:23) 
Ya şu yıldönümü gibi şeyleri aklında tutan insanlara hastayım. Hiç aklımda tutamam ben ve çok komik geliyor bana nedense. Tamam tanıştınız güzel bir şey tatlı tatlı hatırlarsın o günü de hediye olayı ne yani. Ben hiçbir erkek arkadaşımdan yıldönümü hediyesi beklemedim, almadım da. Hediyenin günü olmamalı bence içinden geliyorsa alırsın. Tabii bu karşındaki kişiye de bağlı bazıları baya takıntılı oluyor.


  • blueprints and cigarettes  (25.04.18 12:50:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.