[]

Elektronik Sigara Hakkında

Merhabalar.

Vaporesso Revenger markalı elektronik sigara almaya karar verdim. Bu markayı kullananlara özel olarak ya da başka marka kullananlara genel olarak sorularım (bu konuda gerçekten çok cahil ama sigarayı artık eline almak istemeyen birisi olarak çok hevesliyim, şimdiden saçma ve uzun uzadıya sorularım için kusura bakmayın) şunlar olacak:

- Hangi siteden alışveriş yaparsam güvenli bir alışveriş yapmış olurum? Hatayda yaşıyorum ve satan herhangi bir yer bilmediğim için mecbur internet üzerinden almak zorundayım.

- Şimdi ben aldığım siteden bunların yanında sony pil de isteyeceğim. Bu piller kendiliğinden şarj edilen piller mi yoksa bitip yenisi alınanlardan mı oluyor?

- Piller illa bilgisayardan mı şarj edilmeli yoksa telefonun şarj aletinin girişine takılarak şarj edilebilir mi? prizden şarj edildiğinde aşırı yüklemeden dolayı sorunlar yaşandığı yazılmış bazı yerlerde.

- Siparişim geldiğinde hemen kullanmaya başlayabilmek için ekstradan neleri sipariş etmeliyim aldıklarım dışında? her yerde likit yazıyor, coil yazıyor vesaire, bunlar da sipariş edilmesi gereken şeyler mi? Ve nereden almalıyım, hangi marka ve modeli almalıyım?

- Dediğim gibi burada böyle şeyler satan yerler olmadığı için bana en az bir haftalık yetecek malzeme lazım. Yukarıdaki maddeye yazacağınız ekstra malzemelerden kaçar tane almam gerekiyor?

- Vaporesson revenger ve vaporesson revenger x var almayı düşündüklerim arasında. Anladığım kadarıyla ikisi de iyi ama "x" modeli bir üst model. normalinde sıçratma engelleyici falan varmış ama "x" olanında vazgeçip kaldırmışlar falan yazıyor. Şimdilik aklımda "x" almak var ama yine de size bir sorayım dedim. Pro modelleri falan da gördüm ama sanırım onlar bana şimdilik ağır gelecek gibi, çünkü içeriğindeki delikleri standardın dışında biraz farklı gibi. Bir de switcher modeli gördüm ama nasıl bir şey bir fikrim yok.

vaporesson revenger - trelektroniksigara.com
vaporesson revenger x - trelektroniksigara.com
vaporesson switcher - trelektroniksigara.com

- Yukarıda linklerini verdiğim site iyi midir sizce?

 
pilsitesi.com'du galiba oradan 2 sony vtc 6 pil ve nitecore şarj aleti paketi alacaksın. şarj aleti ile şarj etmelisin asla cihaz üzerinden değil. pilleri başka yerden sipariş etme bence.

esigaram.us'tan insanların güvenilir satıcı diye adlandırdığı forum tedarikçileri var onlara parayı göndereceksin o da sana ürünü gönderecek. internet sitesinden alırsan yüzde 99 dolandırılırsın. esigaram.us forumunda da iyi araştır tabii referans olaylarını falan stalk yapacaksın yani.

coil içinden çıkar 1-2 tane o da seni eğer bir hata yapmazsan 2-3 hafta götürür(herhalde) ama sen aldıktan sonra coil de sipariş ver. tabii coil'lerin direnç değerleri farklı oluyor ne farkı olduklarını araştır ona göre ver siparişini ya da içinden çıkan coil'i dene memnun kalırsan aynısından sipariş ver üzerinde yazar direnç(ohm) değeri.

iyi bir likit bul gerisi gelir zaten. yoksa bütün alet öyle kenarda durur kullanamazsın. likit araştır yani.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.04.18 22:26:04) 
tamam pilleri dediğin siteden alıcam.

ama dediğin o forum sitesine üye olmak istedim. sayfa engellenmiş açılmıyor. vpn kullanarak açtım, üyelik açacağım sırada güvenlik numarasını yazmam gereken kısım geldi ama vpn yönlendirmeli olduğu için yazmam gereken kodlar açılmıyor ve orada vpn uyarısı veriyor güvenilir olmadığıma dair. yani üyelik açamadım. sadece gücümün yettiğince yazılanları okudum. özellikle baktım acaba tavsiye ettikleri bir alışveriş sitesi var mıdır diye ama göremedim. öyle bir başlık ya da kategori koymamışlar. ya da ben göremedim.

likit konusunda çok araştırıcam.
  • usesoap  (25.04.18 00:24:37) 
premium likitlerden almanı öneririm. sigarayı komple bırakacaksan 6 mg nikotin ile başlamak ideal. sonra 3mg nikotinliye düşersin. one hit wonder markası fena değil başlamak için, çeşitli aromaları var. magicman beğeniyorum ben baya. daha iyi bir marka istiyorsan loaded da fena değil, donut lısı çok iyi hatta.

n11.com üzerinde @proletarier aller lander vereinigt euch dediği gibi nitecore 2 pil şarjı + 2 adet sony vtc 6 pil 100 lira civarında. fiyatları karşılaştırıp ona göre alabilirsin.

bilgisayardan da şarj edebilirsin, cihazının üzerinde usb koymuşlar ve kullanma klavuzunda da yer alıyor ama tavsiye edilmez pek. acil durumlarda iş yerinde böyle şarj ediyorum bir sorun yaşamadım.

facebook üzerinden likitçiler ile iletişim kurabilirsin, orjinal ürünleri sitelere kıyasla daha uygun fiyatlı alabiliyorsunuz.

coil için şurada bir yanıtım olacaktı. üşendim yazmaya eksiduyu.ru
  • givemesomesubstance  (25.04.18 15:07:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.