[]

Kuzen Kıskançlığı

Etrafım kıskanç kuzenlerle dolu. Hiçbirini aramıyorum. Sormuyorum. Zerre değer vermiyorum. Sürekli kendilerine uzağım. Bugün bu durumu bir arkadaşıma anlattım. Ee ne var bunda dedi? Kendi kuzenleri de kıskançmış ama görüşüyormuş. Normalmiş vs vs.

Kıskançlık normal mi? Düşünsene sahip olduğunuz her şeyi kıskanan, sürekli olarak içten içe size karşı haset duygular besleyen ve başınıza bir şey gelse içten içe sevineceğini bildiğiniz insanlarla samimi olmamak normal değil mi? Arkadaşım kafamı karıştırdı .


 
yanında huzur bulmadığın insanlarla takılmak normal değil, dışarının stresi yetmiyor mu? o arkadaş saçma düşünüyor bence.


  • sane ego  (24.04.18 19:51:35) 
O tipteki kuzenlerimle ben de görüşmüyorum. O kadar kıskançlar ki, ne üzüntümde ne sevincimde aramazlar. Eşimin kuzenleri çok tatlılar, ben onların ablası oldum artık.


  • curukturpkokusu  (24.04.18 21:58:55) 
Bende de var bi tane bundan AMA gizli kıskanclardan. Onun o yönünü bir tek ben biliyorum.Ailesi iyi,durumları da iyi. Yine de hafiften igneleyici konusmalar bizim hayatımızla ilgili. İletişimi direkt kesmedim ama merhaba,merhaba.


  • ırene adler  (24.04.18 22:03:08) 
Benim kuzenlerde de kıskançlık var, ben onlarla ne yakın ne de uzağım. Her şeyini anlatma, ben özel şeylerimi zaten anlatmayı hata buluyorum. Dertleştiğim arkadaşlarım da zaten üniversite ortamından veya başka yerlerden.


  • noeldayın  (24.04.18 22:36:10) 
normal bi durum değil bu. kardeş gibi olması lazım kuzen dediğinin. olay ne biliyor musun? kesinlikle amca/hala/dayı/teyze yüzünden böyle. yani aile içi bi dolduruş olmasa sana o gözle bakmazdı.


  • lost aci soyler  (24.04.18 22:40:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.